HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe boekingssite voor de beautybranche

Nederland is een nieuw platvorm rijker: SalonXpress.nl. Een boekingssite voor mensen die graag een kapper, schoonheidsspecialist, masseur of andere dienstverlener uit de beautybranche aan huis willen boeken.

Het platform maakt het voor gebruikers makkelijk om een beauty- of verzorgingsbehandeling aan huis te boeken. Met één klik op de knop wordt een kapper, masseur, pedicure, visagist, schoonheidsspecialist of nagelstylist geboekt.

Behandeling vooraf boeken en betalen 

“We willen consumenten toegang geven tot een compleet en betrouwbaar overzicht van vakkundige zelfstandigen in de beauty- en welnesswereld, zonder dat hiervoor een commissie voor moet worden betaald. Daarbij zijn beautygemak en betrouwbaarheid voor beide partijen het belangrijkst. De klant kan direct via de boekingssite boeken en in een beveiligde betaalomgeving betalen. Komt de specialist niet opdagen? Dan krijgt de klant het bedrag teruggestort op de rekening”, aldus oprichter van SalonXpress Karima Bouazani. “En dit allemaal in het gemak van je eigen huis of kantoor.”

De perfecte match

De boekingssite geeft mensen de gelegenheid om nieuwe aanbieders te vinden en uit te proberen en zo eindelijk die kapper of pedicure te vinden voor de perfecte match. 

Ook voor salons

SalonXpress biedt ook een platform aan zelfstandige beauty professionals met een salon door middel van de tool Salon FindR. Hiermee kunnen salons gevonden worden en ook direct gecontacteerd worden door gebruikers. 

Boekingssite gesteund door online groothandel Kapperskorting.com

SalonXpress heeft de steun van de online groothandel Kapperskorting.com. De organisatie gaat het platform onder de aandacht brengen van het zakelijk klantennetwerk. Kayo Klein Obbink, directeur Kapperskorting.com: “Wij steunen diverse nieuwe initiatieven voor de kappersbranche. SalonXpress is een onderscheidende boekingssite die ervoor zorgt dat de kleinere salon makkelijker gevonden kan worden. Iets waar veel zelfstandigen mee worstelen. Zo kun je je als ondernemer richten op je core business: de dienstverlening aan jouw klant.”

Benieuwd naar de site? Je vindt ‘m hier.

Verwar SalonXpress niet met ‘die andere’ boekingssite voor de beautybranche ?

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Jouw stem telt! Professional Beauty Products of the Year
Nieuwe boekingssite voor de beautybranche

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord