HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Schoonheidssalon Momento

Van Schoonheidssalon Momento hebben wij een prachtig resultaat ontvangen van een behandeling met het merk Hydropeptide. Tamara, Kim en Anouk zijn alle drie gediplomeerd huidspecialist en hebben elk daarnaast nu hun eigen specialisaties.

“De klant is veel afgevallen en heeft daardoor een verslapte huid gekregen. Daarnaast wilde zij graag de rimpels en lijntjes verminderen. Daarom hebben wij gekozen voor één van onze Hydropeptide behandelingen. Hydropeptide is huidverbetering met comfort op basis van Epigenetica. Dit zorgt ervoor dat de gunstige cellen in de huid gestimuleerd worden en de onrustige cellen worden uitgeschakeld. Dit is een behandeling waarbij we heel mooi verslappingen en rimpels aan kunnen pakken, na 1 behandeling zie je meteen resultaat.”

“Bij deze Hydropeptide behandeling werken we met 5 krachtige exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagene en de elastine vezels in onze huid nog meer worden aangezet. Bij deze behandeling zit tevens nog een extra crème masker en 3e peeling voor nog meer resultaat op het gebied van huidverbetering. Ter afsluiting wordt er een verkoelend collageen polypeptidemasker aangebracht waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

Stappen van de behandeling

– Dubbele reiniging
– Exfoliating ‘glow’ cleanser
– Vitamine C of Apple peeling (optie afhankelijk van huidtype/
huidconditie)
– 5x power peel (mix van glycolzuur, salicylzuur en melkzuur)
– Power serum concentrate
– Ontspannende massage gelaat, hals en decolleté
– Creme masker (+ extra peeling)
– Collageen polypeptide masker gelaat
– Peptiden verzorging


Dit is het resultaat na 1 behandeling. We raden aan om 1x in de 4-6 weken een behandeling te doen om het resultaat vast te houden in combinatie met producten voor thuis. Deze klant gebruikt ook thuis producten van Hydropeptide. Namelijk een reiniging en een serum + crème.  Verder is dit uit te breiden met een oogcreme, extra serum, peeling, masker of microdermabrasiepeeling voor thuis. Het is immers zo dat wij 20% in de salon doen en 80% doet de klant thuis. Dus hiermee zet ze de behandeling voort. We kijken op dat moment hoe de huid eruit ziet en wat haar wensen zijn, maar meestal wisselen we af met een andere Hydropeptide behandeling. Soms ook in combinatie met met microneedling.”

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe boekingssite voor de beautybranche
Show your best results! Het resultaat van Schoonheidssalon Momento

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord