HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Ona Moody is Miss Nederland 2022

Vanavond is de 25-jarige Ona Moody uit Amsterdam gekroond tot Miss Nederland 2022. Voor een prominente jury en uitbundig publiek in Studio 21 te Hilversum heeft zij de titel, sjerp en kroon in ontvangst genomen. Zij zal zich komend jaar als Miss Nederland presenteren en ons land vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing.

Ondanks dat alle finalisten op hoog niveau hun kwaliteiten hebben getoond, is Ona verkozen tot Miss Nederland 2022. Die uitkomst is bepaald door een 7-koppige jury met alle disciplines uit het vak, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Bart Ettekoven, Pernille La Lau en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur Miss Nederland en hoofdsponsor hannah). Zij zien in Ona Moody de meest waardige opvolger van de Miss uit 2021 Julia Sinning. Het juryrapport luidt: “Ona is sophisticated, classy, straalt zelfverzekerdheid uit en laat zien dat ze het onder controle heeft. Een natural beauty from the inside out die de kroon met trots zal dragen.”

De 25-jarige Ona is in het dagelijks leven kraamverzorgende en heeft daarnaast ook gestudeerd aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts. “Ik vind diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen erg belangrijk. Toen ik jonger was besefte ik nog niet dat bepaalde groepen minder kansen krijgen dan anderen. Toen ik ouder werd, vond ik de kansenongelijkheid heel confronterend. In onze maatschappij is hier steeds meer aandacht voor, maar er kan nog veel verbeterd worden. Daarom wil ik hierover meer bewustzijn creëren en ook voor mental health. Ik wil mijn verhaal delen, maar ook dat van anderen. Het lijkt me heel leuk om een eigen podcast te hebben waar ik met mensen hierover in gesprek ga. Bijvoorbeeld met mensen die ook mentale klachten hebben gehad of die juist weten hoe je ermee omgaat. Ik heb vaak mijn onzekerheden en angsten in de weg laten zitten, maar één keer iets doen waar je misschien twijfels over hebt, kun je al zoveel uit leren. Dat wil ik graag meegeven aan iedereen. Ik hoop in samenwerking met de Miss Nederland Organisatie bij te kunnen dragen aan dat bewustzijn en jonge mensen te empoweren om hun dromen te volgen. Want daar heeft iedereen recht op!”

Juryvoorzitter Monica van Ee over de kersverse Miss: “Na een extreem bewogen periode waarin onze finalisten eigenlijk al een hele Miss Universe experience hebben mogen beleven, is Ona mij opgevallen in haar rust, kalmte en vriendelijkheid. Haar schoonheid is voor mij zo een universele look die alle facetten van natural beauty uitstraalt. Met eigenschappen als stabiliteit, punctueel, vastberadenheid en haar charisma bleef zij al die tijd opvallen. Dit heeft zij tijdens haar performance on stage 100% waargemaakt. Het Miss Nederland team kan niet wachten om met Ona aan de slag te gaan om te zien hoe zij verder kan groeien.”

Online serie: Dé Miss Nederland

Het gehele traject van Miss Nederland is in een online serie op You Tube te zien: Dé Miss Nederland, waarin je een unieke inkijk in de wereld van deze professionele verkiezing krijgt. In de serie word je meegenomen achter de schermen en laat zien dat het niet gaat om ouderwetse clichés. Het gaat om brains, beauty en business! Van casting tot finale, van bootcamp tot catwalk training, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen. Check de serie hier en beleef de avonturen van Ona en haar medefinalisten, want dit jaar was echt een sensatie!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ondanks verbod toch dierproeven voor cosmetica in Europa?
Ona Moody is Miss Nederland 2022

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord