HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Passie en Innovatie op Beauty Düsseldorf 2024

BEAUTY DÜSSELDORF, de voorhoede van de Europese cosmetica-industrie, heeft wederom zijn status als een van de meest prestigieuze evenementen voor schoonheidsprofessionals bevestigd. Gedurende drie inspirerende dagen, van 22 tot en met 24 maart 2024, kwamen meer dan 1.200 exposanten en merken uit 36 verschillende landen samen om een breed scala aan producten en diensten te presenteren, alsook om de nieuwste trends in de branche te onthullen.

De vakbeurs trok meer dan 44.000 bezoekers uit 76 landen, die allen de kans grepen om het nieuwste aanbod in cosmetica, nagel, voet, Wellness & Spa van dichtbij te ervaren. Deze opkomst onderstreept het belang van BEAUTY DÜSSELDORF als een essentieel ontmoetingspunt voor de sector, juist in deze uitdagende markttijden. “Het stabiele aantal exposanten en bezoekers illustreert het belang van persoonlijke ontmoetingen en dialoog binnen onze industrie,” aldus Hannes Niemann, directeur van BEAUTY.

Innovatie en Educatie in de Spotlight
Een van de hoogtepunten dit jaar was het uitgebreide Permanent Beauty-Area, dat een diepgaand inzicht bood in de nieuwste Permanent Make-Up technieken en trends door middel van live demonstraties, tentoonstellingen, een prijsuitreiking en lezingen. Het evenement legde de nadruk op professionalisering binnen de PMU-markt, met als doel om kennisoverdracht, transparantie en neutraliteit te bevorderen – een initiatief dat zeer positief werd ontvangen door het publiek. Wij kunnen ook nog met trots melden dat onze vast columniste Rebecca Langmair doorgedrongen was tot de finale van Permanent Beauty Masters Hair Strokes Brows.

De vijf sectorpodia boden een praktijkgericht ondersteuningsprogramma met meer dan 140 evenementen, die de bezoekers uitgebreide mogelijkheden voor continue educatie boden in de gebieden van HUID, NAGELS, VOETEN, PMU en de zakelijke kant van beauty. De dynamische en inspirerende sfeer werd versterkt door spannende finalewedstrijden, prijsuitreikingen en gesprekken, inclusief de prestigieuze uitreiking van de Gouden Masker voor Make-Up Kunst aan Loni Baur en de BEAUTY TALK met Amira Pocher.

Een Gemeenschap Gedreven door Passie en Innovatie
BEAUTY DÜSSELDORF bewijst opnieuw zijn onmisbare rol in de ontwikkeling en groei van de cosmetica-industrie, door het bieden van een platform voor uitwisseling, innovatie en professionalisering. De organisatie kijkt dan ook met trots terug op drie dagen vol inspiratie, uitwisseling en vooruitgang.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Do it yourself huidolie! by Chi
Passie en Innovatie op Beauty Düsseldorf 2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord