HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Schrijf je in voor De Huidprofessional ledendag!

Posted on

Brancheorganisatie ‘De Huidprofessional’ is een snel groeiende vereniging met vijf vakspecialisten als bestuursleden. Zij kunnen zich daardoor altijd goed inleven en weten wat er speelt bij hun vakcollega’s. Het doel is dat leden hun krachten kunnen bundelen en dat de branchevereniging zich inzet vóór de leden.

Bij ‘De Huidprofessional’ kunnen professionals zich met hun vakdiploma en specialisatie(s) laten registreren, zodat het voor de consument direct duidelijk is waar deze terecht kan voor de meest vakbekwame, professionele, veilige en effectieve behandelingen bij verschillende huidproblemen. Via diverse mediaplatforms worden de leden ondersteund met media-uitingen voor de consument.

Ledendag!

Om de contacten tussen de leden te verstevigen en om van elkaar te leren organiseert De Huidprofessional een ledendag. Deze zal op maandag 26 juni plaatsvinden in een prachtige locatie, genaamd Innesto in Asten in Noord-Brabant. Innesto is een gezellig Italiaans restaurant en één van de mooiste feestlocaties in de regio. De keuken maakt gebruik van pure, authentieke & eerlijke producten. Op deze dag wordt er dan ook zeker gedacht aan de inwendige mens door middel van lekkere hapjes en drankjes.

Tijdens dit evenement kunnen de leden en introducees kennismaken met onze partners en zullen er diverse interessante sprekers aanwezig zijn om de leden te verrijken met branche-gerelateerde informatie. Zij zullen spreken over onderwerpen die de interesse hebben van huidprofessionals.

Meld je aan!

Het belooft nu al een succes te worden. Er zijn al veel aanmeldingen waardoor dit allereerste evenement van deze branchevereniging druk bezocht zal zijn. Wil je ook komen? Meld je dan alsnog aan. Alle leden zijn welkom, maar ook introducees wil De Huidprofessional welkom heten.

Voor een eventuele overnachting is er een mooie aanbieding. Aan het einde van de dag is het de bedoeling, dat iedereen met een goed gevoel én een goed gevulde goodybag huiswaarts gaat.

De dag start om 11.00 en eindigt rond 17.00 uur.

Schrijf je in voor dit mooie event door te mailen naar info@dehuidprofessional.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
4D Visible Lifting Serum & Cream by G.M. Collin
Schrijf je in voor De Huidprofessional ledendag!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord