HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Taiger Rambhadjan-Enters

Deze week het resultaat van Taiger Rambhadjan-Enters, die haar bedrijf startte op 22 januari 2006 aan huis en intussen is uitgegroeid tot een salon met 2 fulltimers in dienst, waarvan 1 huidtherapeut. Het leukste aan het vak vind zij de klanten helpen met acne, littekens of pigment en dan die die klant zelfverzekerder zien worden. Ze toont hier dan ook een mooi resultaat van een klant met acne.

Met welk probleem kwam de klant bij jou? Hoe lang kampte ze daar al mee? En wat had ze al geprobeerd? “Deze klant kampte met acne. Ze was al eerder naar een schoonheidsspecialist geweest om haar huid te reinigen. Verder was er nog niets geprobeerd aan producten of speciale behandelingen.”

Wat heb je haar aangeraden en waarom? “Op 10 augustus 2020 kwam Nina voor het eerste bij ons in de salon voor een intake. Tijdens deze intake hebben wij een huidmeting en huidscan gedaan en aan de hand van deze metingen is er een advies op maat gemaakt.
Met producten van Image Skincare, en Alpha-h: Ormedic cleanser, Iluma serum, vital c serum als nachtcrème, prevention matte en later is ze overgegaan op de ageless repair crème als nachtcrème. Hiernaast adviseerde wij 2 x per week de Clear cell scrub van image Skincare. Met ook van alpha-h het vitamine A serum.

Op 10 Augustus is er ook gestart met behandelen. Deze behandelingen waren in het begin om de 2 weken. Wij zijn gestart met chemische peelingen, deze hebben we opgebouwd qua sterkte en minuten. Toen de huid rustiger was, zijn we overgegaan op de Dermapen behandeling om de huidstructuur, littekentjes en vlekjes te verminderen. Deze behandelingen waren om de 4 weken.

Na hoeveel behandelingen haalde je dit resultaat en na hoeveel tijd? Wat was de reactie van de klant? “In totaal zijn er 12 behandelingen gegeven, waarvan 8 chemische peelingen en 4 dermapen behandelingen.
Nina is ontzettend blij, en had nooit verwacht zo’n resultaat te behalen.”

Hoe gaan jij en de klant dit resultaat behouden?
“Onze klant blijft thuis de geadviseerde thuisproducten gebruiken en komt voor onderhoud in de salon. Op dit moment komt ze om de 6 weken.”

Wil jij ook jouw beste resultaten delen met jouw vakgenoten? Stuur dan een mailtje naar info@beauty-pro.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bronzetim by Pascaud
Show your best results by Taiger Rambhadjan-Enters

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord