HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Vanessa Spitale – Incanto Beautysalon

Deze klant van Vanessa Spitale kwam bij haar in de salon met hormonaal acne. Daar kampte ze al 20 jaar mee en had inmiddels al fruitzuurpeelings en chemische peelings geprobeerd. Vanessa, eigenaresse van Incasso Beautysalon, besloot te gaan behandelen met Salonnepro en Meder Beauty Science. Welke behandelingen dat lees je in dit artikel. Over het resultaat waren zijzelf en natuurlijk haar klant zeer tevreden.

“Ik heb met Salonnepro gewerkt en ook met Meder Beauty Science. We hebben de volgende behandelingen gedaan: Biopeel (kruidenpeeling), combipeel (combinatie van fruitzuurpeeling en kruidenpeeling), eu seb (probiotische behandeling tegen acne) en tot slot microneedling om littekens te verminderen.”

Uiteraard heeft de klant ook thuis gewerkt aan verbetering. “Thuis gebruikte de klant van Salonnepro de Clear Skin lijn met benzoyl peroxide. Ideaal bij pijnlijke onderhuidse puisten. Uiteindelijk hebben we dit resultaat behaald na 8 behandelingen in 8 maanden tijd. 1x per maand met een dieptereiniging (biopeel, combipeel of eu seb, dat hangt af van de huidconditie van de klant). Alle 3 behandelingen zijn toegepast en met de juiste thuisproducten was het resultaat precies wat we beoogde te behalen. De klant was super content om eindelijk na zoveel jaar van haar acne verlost te zijn.”

En hoe gaan ze dit resultaat behouden? “De klant komt elke maand terug voor een dieptereiniging en gebruikt uiteraard nog steeds de thuisproducten.”

Over Vanessa

Vanessa Spitale is mama van 3 kids en trotse eigenaresse van Incanto Beautysalon. “Mijn salon bevindt zich in Maasmechelen (B) aan huis. De salon bestaat 4 jaar. Ik ben al 10 jaar geleden afgestudeerd als schoonheidspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering (kruidenpeelings, fruitzuurpeelings, microneedling, bb glow, probiotische huid behandelingen & dermaplaning). Maar ook ben ik gespecialiseerd in Massages (magnesium therapy, bamboo massage en klassieke lichaamsmassage), Pedicure en Tanden bleken.” Het leukste aan dit vak?
“Ik vind het super leuk om mijn klanten zich terug mooi te laten voelen en dat ze zelfzeker worden doordat hun huidprobleem opgelost wordt of hun voeten terug zacht aanvoelen of ook gewoon dat ze terug tot rust zijn na een behandeling. Ik vind het ook erg fijn dat je in dit vak nooit uitgeleerd bent. Telkens weer kun je bijleren in nieuwe technieken, nieuwe apparaten of producten. Een vak dat nooit stilstaat en waarmee je mensen gelukkig maakt. Dat is toch geweldig!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Blog Richard Koffijberg: Post op social media
Show your best results by Vanessa Spitale – Incanto Beautysalon

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord