HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best Results: Ernani Cosmetics

Rianne Taal heeft sinds iets meer dan 3 jaar een eigen groothandel, waarin ze voortdurend op zoek gaat naar daadwerkelijke huidverbeterende behandelingen. Het liefst Vegan of natuurlijk. “Producten moeten zeer hoog van kwaliteit zijn, ik kijk met name naar de ingrediënten, maar wel toegankelijk en betaalbaar.” Voor deze editie van Show your best results’ stuurde zij een schitterend resultaat op. De klant schaamde zich erg voor haar huid, die vol zat met littekentjes van acne en grove poriën en ze had nog last van uitbraken. “Deze dame had al heel lang last had van een slechte huid en had alles al gedaan qua behandelingen elders, onder andere microdermabrasie bij een huidtherapeut. Maar ze heeft nog nooit zo’n resultaat bereikt als met de KRX Green Sea Peel.”

Om de huid van de klant wat rustiger te krijgen en de littekens te minimaliseren is er twee keer een peeling ingezet. “We hebben hier 2x de Green Sea Peel ingezet, omdat je deze zelf kan versterken door de mate waarin je hem inmasseert. Het is een geweldige 100% vegan peeling, geen zuren, die uitermate geschikt is voor de zeer stevige huid. Persoonlijk vind ik dit de beste bio peeling die er is. Zeker gezien de combinatie van ingrediënten. De spicula’s dringen diep de huid binnen.” Deze behandeling is uitgevoerd door Alina van Althuis. Je kunt voor de Green Sea peel ook nog een KRX-salicylzuur peeling gebruiken, tweemaal. Bij de Green peel verkopen we altijd een medische gel voor de eerste dag(en) na de behandeling: Epiderm Plus Gel van Ribeskin. Deze gel herstelt de huid onmiddellijk. Het is een hele goede gel (medical device) die ook gebruikt wordt na verbranding, Microneedling, RF etc. Uiteraard zijn er ook thuisproducten ingezet: R-Line Smooth speciaal voor de acne gevoelige huid, Toner R-Line Smooth en een serum van Ernani. De Green Sea Peel geeft al zeer mooie resultaten na 1 behandeling, maar voor de beste effecten adviseren we een blok van 3x om de 2 weken.”

Het resultaat op de foto is behaald na 2 Green Sea Peel behandelingen. “De klant is zeer gelukkig en gaat door met de kuur. Na een aantal malen Green Sea peel kijken we uiteraard naar het beste vervolg voor haar. Na de Green peel zijn er nog vele andere behandelingen die je kan inzetten om het resultaat te optimaliseren en te behouden en zelfs nog te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van Ribeskin Carboxy Therapie, om de doorbloeding van de huid te stimuleren.”

Over Ernani Cosmetics
“Ik wil mijn klanten een zo goed mogelijke service bieden. Dat betekent dat ik iedereen zo goed mogelijk te woord wil staan en dat er bijvoorbeeld ook geen minimale startorder is. Ik vind het fantastisch als mijn klanten meedenken en we proberen hier absoluut gehoor aan te geven. Daarnaast wil ik samen met mijn klanten kennis delen. We doen dit op een merk onafhankelijk platform waarin kennisoverdracht in een prettige sfeer centraal staat: https://www.facebook.com/groups/microneedlingforprofessionals Het allerleukste vind ik het geven van trainingen. Ook deze zijn uiteraard merkonafhankelijk qua kennis, De producten zijn van Ernani of KRX aesthetics. Dit laatste merk is zeer upcoming en echt geweldig. De firma is zeer prettig en daar ben ik zelf nogal gevoelig voor. Er wordt echt meegedacht en als ik een vraag stel, krijgt ik vrijwel direct antwoord. Qua ingrediënten is het TOP en vernieuwend. Daarnaast sluit het aan bij alle behandelingen die ik graag uitvoer. Nml microneedling, carboxy, Micro Inject, Dermaplaning, Peeling etc. Mijn specialisatie is Microneedling en sinds kort ben ik ook helemaal fan van Microneedling RF en Scarlets RF. Dat is wel een ander verhaal, maar de resultaten zijn fantastisch!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Comments
 • Monique Van wamel
  27 oktober, 2021

  Wat word ik hier blij van en fijn dat ik met Ernani Cosmetics mag werken. Super resultaten

 • Petra Bieshaar
  27 oktober, 2021

  Zelf ben ik ook reuze enthousiast over dit merk. Al 15 jaar zit ik in dit vak en eindelijk een merk gevonden dat ook echt een verschil maakt. Ze hebben de kennis in huis van mooie huidverbeterende behandelingen en delen dit graag. Als je jezelf wilt blijven innoveren met mooie kwalitatieve behandelingen die voldoen aan de eisen van nu dan zit je bij Ernani goed!

 • Enthousiaste vakvrouw. Korte lijnen, daar hou ik van!

 • Sinds kort kennis gemaakt met Ernani Cosmetics en nu al helemaal blij mee ! Rianne is een enthousiaste dame met ontzettend veel kennis waarmee je goed wordt begeleid.

 • Ik heb de Green Peel training gevolgd bij Ernani.
  Icm de Carboxy Ribeskin.

  Op onze nieuwe locatie ga ik deze binnenkort inzetten voor mijn klanten ?

 • may ubachs
  27 oktober, 2021

  Zelf ben ik heel blij dat ik bij Rianne de trainingen heb gedaan.
  Mooie behandelingen met prachtige resultaten!

 • Dewi
  27 oktober, 2021

  De samenwerking met Rianne is echt zo toegankelijk en prettig. Altijd snel antwoord altijd meedenken. Rianne gaat voor kwaliteit en dat zie je terug in de praktijk. Mijn klanten zijn erg tevreden over ernani en krx! De green sea peel, carboxy therapie zijn o.a behandelingen waar ik hele mooie resultaten mee haal. En daar ga ik voor. Het beste resultaat!

  La Ris Beauté hengelo

Vorige
Leren van vakgenoten: Mariska Splinter
Show your best Results: Ernani Cosmetics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord