HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Yasmin Outshoven

Als afsluiter van de week hebben wij weer een prachtig resultaat! Yasmin Outshoven werkzaam bij Be New stuurde ons een resultaat door dat zij behaalde met een microneedling behandeling. Haar cliënt wilde graag een strakkere huid. Een mooi anti-aging resultaat.

“De behandeling die ik heb uitgevoerd is een microneedling behandeling met PHI. Met de microneedling sluis je een cocktail diep in de huid. Deze procedure verhoogt de collageenproductie en celvernieuwing van de huid.
Na de behandeling is de huid beter gehydrateerd en heeft het een stevige en stralendere teint waardoor rimpels minder zichtbaar zijn en de huid er jonger uit ziet.

Voor het gewenste resultaat is het het mooiste om het 3x achter elkaar te doen met een tussenpozen van 10-14 dagen. Het resultaat houdt 6 tot 8 maanden aan. Daarna zal de klant weer voor een minikuurtje kunnen kiezen. Tussendoor zou ik 1x in de 6 weken een Medik8 behandeling doen om het goed bij te houden.

Om dit resultaat zo goed mogelijk te behouden raden we voor thuis de producten aan van Medik8. Zij werken met de csa filosofie, dat betekent vitamine C+ sunscreen in de ochtend en vitamine A in de avond. Alle gevallen van hyperpigmentatie worden verergerd door blootstelling aan de zon, dus goede zonbescherming is absoluut noodzakelijk. Als je op je 30e begint met die filosofie dan heb je op je 50e een huid als een 40 jarige. Medik8 heeft heel mooie huidverbeterende producten.”

Foto 1: voor de behandeling 
Foto 2: net na de behandeling
Foto 3: 3 weken na de 1ste behandeling ?

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Vanaf 27 oktober in jouw brievenbus!
Show your best results! Het resultaat van Yasmin Outshoven

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord