HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

5 Beautytrends tijdens Cosmoprof Asia 2022

We kijken allemaal naar Azië als het gaat om beautytrends. Van 16 tot en met 18 november vond Cosmoprof Asia plaats, een Singapore Special Edition. Speciaal voor deze special edition van Cosmoprof is het CosmoTrends Report – de essentiële trendgids voor de schoonheidsindustrie – weer in elkaar gezet door BEAUTYSTREAMS. In dit rapport brengen de trendwatchers productinnovatie en opvallende merken onder de exposanten van Cosmoprof Asia 2022 onder de aandacht. Voor dit initiatief nodigde Cosmoprof alle exposanten uit om hun nieuwste productinnovaties in te sturen. BEAUTYSTREAMS analyseerde honderden online inzendingen en identificeerde de meest opvallende trends: Biome Mania, Hair M.D., Skin Reset, Plump up the Volume en Illuminator. We zetten ze voor je op een rij. Ze toonden in het rapport ook de nieuwste producten. Het rapport is aan het eind van dit artikel te downloaden.

Eerst een korte overview van BEAUTYSTREAMS: “Schoonheid gedijt in tijden van wereldwijde onzekerheid en economische neergang. Het gaat niet alleen om het vegen van lippenstift of het zwaaien van een mascaraborsteltje, ook al zijn die dagelijkse gebaren opbeurend. Schoonheid vandaag gaat over het tegemoet treden van elke dag met een groter gevoel van welzijn. De producten die we in ons leven verwelkomen, transformeren alledaagse rituelen in kostbare momenten van mindfulness en zelfzorg. Tijdens de show van dit jaar werden de inzendingen voor het CosmoTrends-rapport bepaald door een hoog kwaliteitsniveau, een bewijs van de veerkrachtige en evoluerende definitie van schoonheid zelf.”

De trends in het kort
1. Biome Mania

“Microbiotische bondgenoten die de huidbarrière ondersteunen”

Dit is het wetenschappelijk tijdperk van het op het microbioom gebaseerde begrip van een inside-out benadering. Nieuwe fermentatieprocessen, waaronder het creëren en produceren van probiotica, en het toevoegen van variaties aan versterkende en geteste huidverzorgingsingrediënten zoals melkzuur en peptiden. Door dit samen te voegen wordt geprobeerd de huidbarrière nog meer te versterken, de aanmaak van ceramiden op gang te brengen, en verschillende en uitgebalanceerde huidverzorgingsroutines een boost te geven. En dat allemaal met het heilige microbioom voor ogen, zodat de huid rustig blijft en er geen vervelende reacties plaatsvinden.

2. Hair M.D.

“Weelderige lokken & geen uitvallende lokken”

Tijdelijke haaruitval en gerelateerd dunner wordende haren door stress… de beurs biedt vele innovaties op het gebied van haarverzorging: helpende supplementen, nieuwe ingrediënten, speciale technologieën, gepatenteerde serums… Stressgerelateerd haarverlies is wel degelijk omkeerbaar!

3. Skin Reset

“Dermatherapie voor een gestreste huid”

Hoewel het idee van een “huidreset” misschien fantasie lijkt, is er een breed scala aan wetenschappelijke innovaties die talloze huidaandoeningen aanpakt, waaronder manieren om ontstekingen, roodheid, droogheid en uitdroging tegen te gaan / te voorkomen.

5. Plump up the Volume

“Minimaal invasieve behandelingen winnen aan populariteit”

Nieuwe krachtige formules en technologieën zorgen ervoor dat de huid verjongd kan worden met niet invasieve behandelingen en zonder downtime. Natuurlijke procedures met resultaat. Er is geen operatie of botox nodig om natuurlijke resultaten te behalen. De beautyindustrie komt met geweldige cosmeceutische oplossingen voor gezicht en lichaam. Huidverfijning bereikt nieuwe hoogten met high tech gepatenteerde moleculen en technologieën.

Illuminators

“Schakel het innerlijke licht van je huid in”

Een gezonde, stralende huid die er van binnenuit “verlicht” uitziet, is gemakkelijker te bereiken dankzij krachtige nieuwe verhelderende ingrediënten en technologieën en professionele thuisapparatuur die het huidherstelproces stimuleert, een ongelijkmatige teint verbetert, de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen en de limunositeit bevordert. De nieuwe innovaties zijn gericht op een zachtere, minder schurende opheldering met een cocktail aan actieve en huidverzorgende ingrediënten die zorgen voor minder irritatie van de huid en maximaal resultaat behalen. Ze leveren ook een boost aan de zintuigen en zorgen ervoor dat de dagelijkse beautyroutine een wellnessmoment wordt.

Bekijk hieronder de trendproducten die BEAUTYSTREAM voor de beurs geselecteerd had.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bentlon stocksale op 18 december 2023
5 Beautytrends tijdens Cosmoprof Asia 2022

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord