HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nano CellCare therapie, een andere benadering!

Posted on

Het zelfgenezend vermogen op natuurlijke wijze activeren met Nano CellCare op cellulair niveau.

Wat is Nano CellCare therapie?

Nano CellCare therapie maakt gebruik van natuurlijke nanodeeltjes die op cellulair niveau door het lichaam worden geaccepteerd. In tegenstelling tot injecties worden deze deeltjes niet afgestoten, waardoor ze efficiënter kunnen werken. De behandeling richt zich voornamelijk op pezen en gewrichten, spieren en fascia, huid en littekens, longen en luchtwegen, evenals immuunsysteem & circulatiestelsel

De nanodeeltjes, bestaande uit biologisch Hyaluronzuur, mineraal zout uit de Dode Zee en een kleine hoeveelheid vitamine C, worden niet-invasief door je huid opgenomen. Ze voorzien je nieuwe cellen weer van de juiste voeding, waardoor deze zichzelf kunnen reproduceren zoals ze dat jaren geleden ook deden. Deze natuurlijke ingrediënten kunnen op cellulair niveau herstellen wat is verslechterd door slijtage, verkeerde houding of leefstijl.

Nano CellCare therapie biedt een intelligente combinatie van natuurlijke Dode Zee mineralen en geavanceerde nanotechnologie. De natuurlijke vloeibare nanodeeltjes, gecombineerd met de voordelen van het Nano CellCare systeem, zorgen voor een effectieve en efficiënte opname van deze essentiële mineralen op cellulair niveau. Dit is van cruciaal belang, vooral naarmate ons lichaam ouder wordt en de opnamecapaciteit van mineralen afneemt.

Als je geïnteresseerd bent in samenwerken en deel wilt uitmaken van ons uitgebreide netwerk van therapeuten, nodigen we je uit om een gesprek aan te vragen of contact met ons op te nemen via info@healthcareplaza.eu | 0297 743572.

Zie voor meer informatie ook www.nanohealthcare.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Aromatische massageoliën van Chi Natural Life
Nano CellCare therapie, een andere benadering!