HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst met Janou Peeters van Beautysalon Skin Contour

Voor de komende feestdagen heeft Janou bij haar Schoonheidssalon – Beautysalon Skin Contour – verschillende leuke verassingen voor haar klanten. Voor Janou is december echt een maand om haar klanten nog eens extra in de watten te leggen. “Het is koud en guur buiten en daarom vind ik het van belang dat er binnen echt een sfeer is.” Bij Janou zijn de feestdagen puur genieten en ontspannen!

Mijn klanten krijgen ieder jaar een luxe cadeau van het merk waarmee ik werk. Zo ook dit jaar, maar ze krijgen er nu ook nog een extra cadeaubon bij waarmee ze 15% korting krijgen op alle producten t/m februari. Ook schrijf ik ieder jaar een kaartje bij het cadeautje, dit jaar natuurlijk om ze extra te bedanken! Ik probeer het zo persoonlijk mogelijk te maken, en ook het cadeau, ik probeer voor ieder het juiste te kiezen. En een lekker extraatje zoals een bonbon bij de koffie tijdens het masker mag ook niet missen! Kortom mensen mogen echt even alles van zich af laten vallen tijdens de behandeling en tot rust komen en genieten van hun moment.

Ik merk weinig qua drukte in de salon tijdens de corona. Een enkele klant die niet komt, en dat is ieder hun keuze uiteraard en dat respecteer ik. Maar ik mag absoluut niet klagen, het is anders omdat mensen niet echt groots vieren. Anders had je nu bijvoorbeeld meer lashlift behandelingen gehad. Dit jaar heb ik meer klanten die komen voor permanente make-up, dat ziet er de eerste week nogal heftig uit. Maar dan zeggen ze “ach we gaan toch nergens naartoe nu met de feestdagen dus doe maar gewoon ergens in december!” 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Teruglezen Column Tom Sebastian: ‘Je eigen koers varen’
Kerst met Janou Peeters van Beautysalon Skin Contour

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord