HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kruidvat schenkt 300 beautypakketten aan BeautyBank

Alhoewel onze cosmetica niet bij Kruidvat in de schappen ligt, is het onderzoek dat Kruidvat heeft gedaan onder consumenten over de feestdagen wel interessant. En het feit dat zij BeautyBank steunen, waar ook sommige schoonheidsspecialisten zich bij hebben aangesloten, is het vermelden waard. Kruidvat wil iedereen laten stralen deze feestdagen en maakt Beauty, net als BeautyBank toegankelijk voor iedereen, juist tijdens de komende feestdagen.

Een derde van de consumenten geeft aan tijdens de feestdagen meer beautyproducten te gebruiken. Maar helaas kan niet iedereen het zich – door verschillende omstandigheden – permitteren. Brenda Smith, directeur Marketing van Kruidvat: “We willen deze feestdagen zo veel mogelijk mensen laten stralen en daarom roepen wij iedereen op een beetje schoonheid aan een ander door te geven. Want hoewel de feestdagen dit jaar anders zullen zijn dan we gewend zijn, is het juist nu belangrijk om niet alleen jezelf, maar óók anderen een oppepper te geven. Iedereen heeft tenslotte het recht om te schitteren, zeker als het even niet meezit. Dan kunnen een nieuwe look, een verzorgd uiterlijk en positieve aandacht nét dat duwtje voor een positieve boost geven. Om dat mogelijk te maken, doneren wij 300 beauty-pakketten aan de BeautyBank, zodat ook zij die het juist nu even nodig hebben, tijdens de feestdagen extra kunnen stralen.”

Karin & Ronald, initatiefnemers BeautyBank. Als schoonheidsspecialist kun je je ook aansluiten bij deze organisatie. In de editie die vandaag verschijnt een verhaal van een schoonheidsspecialist die zich heeft aangesloten bij BeautyBank.

Verbinding
Nederland maakt zich op voor feestdagen die er anders uitzien dan normaal. Toch hebben we juist nu behoefte aan verbinding en doen we extra de moeite om van deze feestdagen iets bijzonders te maken. Hier hoort voor veel mensen een feestelijke look bij, blijkt uit onderzoek van Kruidvat in het kader van haar Beautiful December campagne. Ook al is de kans groot dat we de feestdagen veel kleiner en ingetogen moeten vieren dit jaar: 43% volgt volgens het onderzoek hun ‘feestdagenroutine’ van voorgaande jaren als het gaat om hun outfit, haar en make-up. En één op de vijf wil hier zelfs extra aandacht aan besteden.

Iedereen heeft het recht om te stralen
Een derde van de consumenten geeft aan tijdens deze feestdagen meer beauty-producten te gebruiken. Populair zijn vooral make-up (39 procent), parfum (35 procent) en nagelproducten (24 procent). Ruim de helft geeft aan zich hierdoor zelfverzekerder en mooier te voelen. De top drie van ergste dingen die zouden kunnen gebeuren, is dat het haar niet goed zit (28 procent), er een vlek op de feestelijke outfit zit (22 procent) of een pukkel in het gezicht (13 procent). Het kopen van beauty-producten is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker als je de eindjes met moeite aan elkaar moet knopen. “Wij willen dat alle vrouwen van Nederland zich op hun mooist kunnen voelen tijdens de feestdagen. Iedereen heeft het recht om te stralen, maar dat is helaas niet altijd eenvoudig. Nu de feestdagen weer in aantocht zijn, willen we zo veel mogelijk mensen daarom aanmoedigen een beetje schoonheid aan een ander door te geven”, vertelt Brenda. “We beleven een bijzondere tijd en willen daarom óók graag een helpende hand bieden aan mensen die het minder breed hebben. Zo willen we er samen met de BeautyBank voor zorgen dat ook zij er tijdens de feestdagen op hun best uitzien en er met hun geliefden een mooi feest van kunnen maken.”
Karin Edwards van BeautyBank: “We zijn erg blij met dit mooie gebaar van Kruidvat. De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslag weer laten stralen, want als je zelf de kracht of het geld niet hebt, verdien je extra aandacht. Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken zelfvertrouwen en zorgen dat je de toekomst met meer vertrouwen tegemoet durft te zien. Het is hartverwarmend dat we er samen voor gaan zorgen dat onze cliënten deze feestdagen kunnen schitteren.”

Beautiful December
Kruidvat wil dat iedereen de mooiste versie van zichzelf kan zijn: wie je ook bent, wat je look ook is of hoe je de feestdagen ook viert. Brenda: “Dat is de boodschap van ‘Beautiful December’ die vandaag van start gaat. Kruidvat vraagt al haar klanten deze feestdagen iets moois door te geven om dit bewogen jaar toch op een feestelijke manier af te sluiten. In een online video brengen wij deze boodschap de komende tijd onder de aandacht. Zo gaan influencers hun favoriete beautyproducten doorgeven aan mensen van wie zij vinden dat zij het verdienen. Klanten krijgen ook alle gelegenheid een cadeautje door te geven. Zo ontvangen zij bij aankoop van een beautyproduct een cadeautasje met de tekst ‘Just for you’. Ook geeft Kruidvat het startsein voor een campagne waarmee heel Nederland elkaar via social media een complimentje kan geven. Ook kunnen klanten ‘voor elkaar’ op social media meedoen aan winacties.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Dionne Linskens
    17 november, 2020

    Prachtig initiatief! Ik steun de Beauty Bank als professional. Maak graag mensen blij in mijn Huidkliniek Amsterdam Zuid.


15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Chi Congres 2024

Chi Congres 2024

Posted on

Een dag vol interessante sprekers, workshops en aromabeleving Op 30 november 2024 viert ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Posted on

De exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals zal gehouden worden op 2, ...

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

Posted on

Zoals we eigenlijk wel hadden verwacht mogen schoonheidsspecialisten die zorgen verlenen die ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Vitamine F essentieel in huidverzorging?
Kruidvat schenkt 300 beautypakketten aan BeautyBank