HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best creation: Nadine van Noord – I Want Nails

Nadine van Noort is 32 jaar en komt uit Breda. Ze woont samen met haar vriend in een appartement naast het Centraal Station, waar ze haar nagelsalon aan huis heeft. “Mijn werk als nailartist doe ik nu bijna 4 jaar. Het kwam niet voort vanuit een hobby, maar ik heb mij bewust om laten scholen omdat ik een creatief en sociaal beroep wilde hebben. Mijn salon is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid en staat inmiddels bekend als de nailart salon van Breda.” Nadine heeft tal van gave nailarts gemaakt en in deze rubriek laat ze een aantal van haar beste resultaten zien! Be inspired!

Je kunt terecht voor de laatste trends en de meest uiteenlopende vormen van nailart; cartoon/ disney figuren, abstract, minimalistisch, prints en alles er tussen in.” Het leukste vind Nadine om samen met de klant tot een idee te komen. “Om haar idee in uitvoering te brengen maar dan in een I WANT NAILS jasje!”

DESIGN 1


“De set nagels die voor mij het meeste indruk hebben achtergelaten waren voor Chantal, een trouwe klant van mij. Een paar dagen voor onze afspraak kreeg ik voor de allereerste keer ‘Carte Blanche’. Inmiddels wist ik wel wat Chantal leuk vond. Met de woorden “leef je uit” in mijn achterhoofd heb ik meerdere schetsen gemaakt en er daarvan 1 gekozen. Ik koos een design met abstracte kunst, een rustige achtergrond met 1 fel gekleurd vlak gecombineerd met zwart witte strepen en stippen. Ook heb ik de set gepersonaliseerd door haar voorletter en naam in de set te verwerken.
De laatste 3 kwartier van de behandeling heeft Chantal met een blinddoek tegenover mij gezeten en geduldig afgewacht wat het design zou zijn. Toen ik klaar was met de nailart heb ik afgeteld en mocht ze haar blinddoek af doen! Ik heb haar reactie vastgelegd en deze was oprecht enthousiast, verrast en blij!
Met deze set hebben we voor, tijdens en na de behandeling zoveel lol gehad. Ook het letterlijk en figuurlijk blinde vertrouwen wat ze mij had gegeven vond ik een enorme eer! Ik kijk hier met plezier en trots op terug!”

DESIGN 2


“Voor vaste klant Joke mocht ik deze ‘galaxy nagels’ maken. Speciaal voor haar verjaardag kreeg ik de opdracht om heelal, sterrren, melkweg, space nagels te maken. Ze vertelde dat haar verjaardagsfeest ook helemaal in Galaxy thema zou zijn. Hoe gaaf is het dan als haar nagels helemaal aan zouden sluiten. Ik heb op eigen gevoel alles uit de kast gehaald: paars, blauw, zwart, cat-eye enz. om het juiste driedimensionale effect te krijgen. Joke was erg verrast en ze vond het resultaat zelfs boven verwachting goed!!! Haar feestje kon niet meer stuk!”

De volgende sets heeft Nadine ook naar eigen vrijheid mogen bedenken. “Dat blijft toch het leukste dat er is, zeker de reactie van de klant daarna!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nationale Zonrapport 2021: Nederlanders weten weinig over de zon
Show your best creation: Nadine van Noord – I Want Nails