HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Le Sérum Anti-Soif – Verrijk uw huid met vocht

Posted on

Het is een bekende beautywet: vocht doet wonderen. Een goed gehydrateerde huid is beter beschermd tegen schadelijke invloeden. Le Sérum Anti-Soif van Absolution is verrijkt met vochtgevende aloë vera, antioxiderende vlierbes en in balans brengend glidkruid. Hiermee krijgt uw huid haar zachtheid en jeugdige volheid terug, terwijl deze perfect mat blijft.

Le Sérum Anti-Soif dankt zijn hydraterende kracht – meer dan 8 uur non-stop! – aan aloë, dat meer dan 80 voedingsstoffen bevat: zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, mono- en polysacchariden. De combinatie met antioxiderende en hydraterende fucocert kalmeert de reactieve huid. Het beschermende effect komt van scutellaria (glidkruid), dat de productie van beta-endorfine stimuleert … ook wel gelukshormoon genoemd. Het herstel de lipidelaag, kalmeert en heeft een antioxiderend effect. Vlierbesextract werkt verzachtend en ontspannend, is rijk aan flavonoïden, stimuleert de microcirculatie van de opperhuid en beschermt de haarvaten – voor een mooie, egale teint. Breng dit product elke morgen of avond aan op een gereinigd gezicht. Afhankelijk van de huid en de stemming kunt u een Booster toevoegen voor een extra werking.

Switch to organic cosmetics, beautify your skin, help the planet
Al onze producten zijn gecertificeerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com en Cosmo Bio Co: https://www.cosmobio.com. 100% vrij van siliconen, minerale oliën, ggo, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG en ftalaat. Zonder synthetische kleurstoffen en parfum. Al onze verpakkingen worden gerecycled en/of zijn recyclebaar.

Le Sérum Anti-Soif € 38,50
hydraterend & antioxiderend serum

HYDRATEERT, BESCHERMT, BRENGT IN BALANS
aloë, vlierbes, glidkruid
99% natuurlijke oorsprong, 49% biologisch

Voor meer informatie: Absolution Nederland, Europoweg 220, 7336 AR Apeldoorn, T. 055-543 11 11 – Email: michelle@absolution.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Waarom jij steeds meer taken op je bordje krijgt
Le Sérum Anti-Soif – Verrijk uw huid met vocht