HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Vera Hazelaar

Vera Hazelaar, van UNIEK Schoonheidssalon, heeft dit prachtige resultaat behaald tijdens de lockdown! Haar cliënt had al een lange tijd last van acne en wilde graag advies. Lees snel verder en ontdek voor welke behandeling Vera heeft gekozen!

De vraag
Deze dame is in november vorig jaar bij mij gekomen. Ze stuurde mij een berichtje naar aanleiding van een Instagram post over de Diamond Touch van Cenzaa Nederland [Microdermabrasie] met de vraag of dit eventueel iets voor haar huid zou zijn. Ze had al een lange tijd van acne en vroeg mij om advies. We hebben toen een intakegesprek gehad zodat ik een huid en lifestyle analyse met haar kon afnemen.

Aanpak
Door haar actieve acne op dat moment was de Diamond Touch geen optie. Ze heeft daarom na afloop van het intakegesprek een try-out box meegenomen zodat ze thuis aan de slag kon met de producten van Cenzaa Nederland. We hadden afgesproken dat ze na een maand terug zou komen om te bespreken en bekijken hoe het met de producten was gegaan en een behandelplan te maken. Naast productadvies heb ik haar een uitgebreid voedingsadvies en lifestyleadvies gegeven waar ze gelijk mee begonnen was.

Helaas kwam een paar weken later de lockdown waardoor onze afspraak niet door kon gaan. We hebben regelmatig telefonisch contact gehouden en ik heb regelmatig foto’s ontvangen van haar. Ze merkte al snel resultaat en de echte ontstekingen verdwenen langzaam.

Resultaat behouden
Door haar zwangerschap is het nu soms zoeken naar de juiste producten. We zijn nu bezig om haar huid rustig te houden en te kalmeren. Omdat ze op dit moment geen actieve acne heeft is de volgende behandeling de Diamond Touch, mits haar huid in deze conditie blijft. Als haar lichaam het weer toe laat gaan we eventueel een peeling inzetten om de rest acne en littekens te verminderen.

De klant heeft haar voedingspatroon aangepast: Geen kant-en-klare zakjes, veel vers (groente en fruit), veel water en verse thee, vermindering van zuivel, suiker en varkensvlees. Ze wisselt elke avond haar kussensloop om te voorkomen dat daar bacteriën in gaan broeden.

Reactie klant: “Door het volledige advies dat ik van Vera kreeg over zowel voeding als huidproducten is mijn huid veel rustiger geworden. Vera kwam met een op maat gemaakt behandelplan en het resultaat mag er zeker wezen.”

Dit resultaat is toch echt het bewijs dat ook de klant lekker aan de slag moet gaan met goede producten om resultaat te zien/te behouden. Wij kunnen in de salon natuurlijk veel bereiken met behandeling maar als de klant thuis niets tot weinig doet is het resultaat lang niet zo groot. Het geeft mij zoveel energie als ik dit soort foto’s naast elkaar leg en dat we er samen (de klant en ik) voor gaan om het maximale er uit te halen. Dat is denk ik wat iedere huidspecialist wil?

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Column PMU: Voorkom klachten met verwachtingsmanagement
Show your best results! Het resultaat van Vera Hazelaar

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord