HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Aesthetic Solutions Expert Award

Posted on

Aesthetic Solutions organiseert een eigen, uniek event voor haar klanten in België en Nederland: Aesthetic Solutions Expert Award. “De inschrijvingen voor deze bijzondere wedstrijd zijn al reeds in september vorig jaar gestart en dat bleek een schot in de roos”, aldus CEO Ingrid vander Zijpen.

Al reeds in de eerste week lieten vele partners van Aesthetic Solutions weten zich graag te willen inschrijven. Waarom het event juist nu wordt georganiseerd is gemakkelijk te verklaren vertelt Ingrid Vander Zijpen. “Tijdens de coronatijd bestond ons bedrijf 10 jaar, dat was wel een moment waar we graag stil bij wilden staan. Ook waren we even ervoor verhuisd naar een prachtig nieuw en hypermodern pand in Relegem én ik mag binnenkort mijn 50ste verjaardag vieren. Reden genoeg om iets bijzonders te doen voor onze klanten”, laat Ingrid enthousiast weten.

“Door mee te doen aan de A\S Expert Award laten onze klanten zien dat ze trots zijn op hun salon, het beste uit zichzelf wilt halen én zichzelf willen onderscheiden. En het winnen van een award levert natuurlijk ook veel op. Dan heb je namelijk een uitstekende marketingtool in handen om de zichtbaarheid van je salon of instituut te vergroten en meer klanten aan te trekken. Want welke klant wil er nu niet door de beste huidexpert behandeld worden?” Deelnemen aan de A\S Expert Award geeft deelnemers niet alleen meer inzicht in hun competenties als ondernemer en beautyprofessional, maar laat ze ook op een andere manier naar hun bedrijf kijken.

Er zijn maar liefst vijf categorieën waarvoor deelnemers zich konden inschrijven:

  • Young Business
  • Best Marketing en Socials
  • Best Practice
  • Exclusive Mesoestetic center/clinic
  • Best Skin Clinic (enkel voor huidtherapeuten of artsen)

Op zondag 15 mei aanstaande worden tijdens een bijzondere avond op een hippe locatie de awards uitgereikt. De avond wordt opgeluisterd met fijne hapjes en drankjes, een entertainmentprogramma en natuurlijk alle feestelijkheden eromheen. #staytuned!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Zomertip 2 by Aletta de Rooij: Arrangementen
Aesthetic Solutions Expert Award