HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Zomertip 2 by Aletta de Rooij: Arrangementen

Deze week een tip die je voor de vakantie kunt inzetten én voor Moederdag. De consument van tegenwoordig wil namelijk graag méér en zelf niet te veel hoeven nadenken. Arrangementen zijn dus populair.

Heb je meerdere cabines dan is het een idee om een arrangement voor twee aan te bieden. Leuk voor moeders en dochters, zussen, vriendinnen of collega’s. Dit arrangement kun je aanpassen aan je eigen visie van de salon maar je kunt het nog verder uitbreiden.

Creëer er een uitgebreid Moederdag of Holiday Arrangement van in samenwerking met de plaatselijke horeca. Voor of na de behandeling staat er dan een lunch of high tea klaar bij het desbetreffende restaurant. Je rekent voor de behandeling dan bijvoorbeeld € 20 per persoon extra en er kan dan een lunch en drankje naar keuze van de (wellicht speciale) kaart worden besteld.

Win-win situatie voor de klant, voor jou en het restaurant, waar dit leuke aanbod ook gepresenteerd kan worden op de menukaart bijvoorbeeld.

Ga jij het organiseren? Laat me weten en wie weet boek ik bij jou met mijn dochter! Ik kan me er al helemaal op verheugen.

Aletta de Rooij

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Visagie tips by Roberto Dresia: Vezels voor vollere wimpers & fixatie
Zomertip 2 by Aletta de Rooij: Arrangementen