HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Aletta’s zomertip 5: Vakantieverpakkingen

Kun jij je voorstellen dat je vroeger met je beautycase aan boord van een vliegtuig mocht? Dat was echt ideaal. Wanneer je dan wat nodig had, had je dat gewoon voor handen. De tijden zijn veranderd.

Mijn beautycase doet nu dienst als medicijnkistje ergens onder in een kast. In de cabine van een vliegtuig mag er nu maar een piepklein koffertje mee. En als daar mijn schoenen, föhn, een toilettas en een outfitje in zit, is het vol. Voor handbagage is het dus passen en meten met kleine verpakkingen, maximaal 100 ml per stuk en één liter in totaal. Wat een zegen dus voor jou en je klanten wanneer je reisverpakkingen of starterkits in het assortiment hebt. Het is gemiste omzet wanneer je klant op de luchthaven cosmetica moet aanschaffen omdat het niet in de handbagage kan. Echter, het is ook een onderbreking van het gebruik van jouw lijn met het resultaat wat je hebt opgebouwd. Je weet niet of het aangeschafte product dezelfde werking heeft of bijvoorbeeld minerale oliën bevat.

Je creëert dus goodwill om creatief mee te denken met je klanten. Kijk eens in je kasten en lades wat je nog hebt liggen. Vaak meer dan je denkt en vul het desgewenst aan met samples. Misschien heb je leuke toilettasjes of zelfs een strandtas. Sommige producten zijn ook 3 in 1. Micellair water bijvoorbeeld is gemakkelijker voor op reis dan cleanser, lotion en make-up remover. Wees niet bang dat je klant dit dan daarna altijd vervangt voor deze producten. De klant vindt het altijd leuk wanneer je meedenkt.

Mijn serum vervang ik op vakantie altijd door ampullen. Ik tel het aantal vakantiedagen en neem ook afgepast zogenaamde beautycapsules mee. Voorafgaand aan de vliegreis of autorit breng ik al een ampul met hyaluronzuur aan en tijdens de reis vul ik dit nog aan met een beautycap. Zo’n vochtvisje voorkomt een uitgedroogde huid door de lage luchtdruk in de cabine of airco in de auto. Een hydraterend masker is een super vervanger van nachtcrème en net als de ampullen en hyaluroncaps, een uitkomst ter voorkoming van de zogenaamde ’trekbek’.

Zelf ben ik tot de conclusie gekomen dat ik gewoon een grote koffer incheck. Te veel leuke producten om te gebruiken en uit te proberen op vakantie ;-).

Oh ja, én SPF in het vliegtuig. Lees op deze website of hier deze tip terug mocht je dat gemist hebben.

Zonnige groet,
Aletta de Rooij, Business in Beautycoach – Partners in Crème

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Column: PMU en het koele en warme huidtype
Aletta’s zomertip 5: Vakantieverpakkingen