HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

‘Permanent BEAUTY Masters’ viert haar première bij BEAUTY DÜSSELDORF 2023

Aanmelden voor beide categorieën ‘Powder-Brows’ en ‘Volume Lips’ is nog tot en met 20 februari 2023 mogelijk.

In 2023 gaat op BEAUTY DÜSSELDORF, de toonaangevende ontmoetingsplek voor de branches voor cosmetica, voet, nail, wellness & spa, een nieuw jaarlijks evenement voor alle PMU-experts van start: tijdens de beurslooptijd van 31 maart tot en met 2 april 2023 zal de ‘Permanent BEAUTY Masters’ met een mix van kampioenschappen, inspirerende lezingen van topsprekers uit de PMU-business, netwerkmogelijkheden en vermaak, voor de eerste keer op deze locatie beginnende en professionele PMU-artiesten, maar ook andere geïnteresseerden aantrekken.

“Met de nieuwe competitie ‘Permanent BEAUTY Masters’ geven we permanente make-upprofessionals de gelegenheid, hun kunnen voor een groot vakkundig publiek te tonen,” zegt Hannes Nieman, director van BEAUTY DÜSSELDORF. “We zijn heel blij, dat we voor het eerst op BEAUTY 2023 een interessant aanbod kunnen presenteren, dat specifiek op de omvangrijke markt van de PMU-branche is toegespitst.”

‘Permanent BEAUTY Masters’ – het kampioenschap voor een natuurlijke permanente make-up
Het permanente make-upkampioenschap kent als motto ‘Elegant op het strand’. Een professionele permanente make-up onderscheidt zich door de harmonie in vorm en kleur. Daarom staan in de beide wedstrijdcategorieën ‘Powder-Brows’ en ‘Volume Lips’ de natuurlijke, op het type afgestemde micropigmentatie centraal. De categorie ‘Powder-Brows’ kiest daarbij voor een luchtige styling in wit, wat de natuurlijke schoonheid van de wenkbrauwen perfect laat uitkomen. In de tweede categorie ‘Volume Lips’ worden zachte, trendy lippen beoordeeld, die de aandacht trekken zonder er ‘gemaakt’ uit te zien.
Om aan te melden voor een van beide categorieën, kunnen geïnteresseerden tot en met 20 februari 2023 een proeve van bekwaamheid met voor- en na-foto’s en een korte video aanleveren. Deelnemers dienen meerderjarig te zijn, een opleiding tot PMU-artiest te hebben afgerond en moeten minstens één jaar werkervaring binnen deze branche hebben. Een vakjury beoordeelt het ingezonden werk en nomineert per categorie maximaal tien finalisten. Op BEAUTY DÜSSELDORF kunnen de finalisten dan op de beurs-zaterdag live hun bekwaamheid tonen. De top drie van beide categorieën van het kampioenschap, kan op aantrekkelijke prijzen rekenen. De feestelijke award-ceremonie vindt op het podium van de MEETING POINT in hal 10 plaats.

Naast de ‘Permanent BEAUTY Masters’ kunnen professionals en starters binnen het PMU-werkveld zich tijdens BEAUTY bovendien op boeiende lezingen bij het SKIN-podium in hal 11 verheugen.
Het vakkundige advies bij de opzet van de ‘Permanent BEAUTY Masters’ en de samenstelling van de lezingen van het PMU-vakprogramma, ligt in handen van Olga Hendricks van de OH-ACADEMY, die als ondernemer en trainer ruim 20 jaar in de beautybranche actief is.

Alle details over het aanmelden zijn te vinden op www.beauty- duesseldorf.com/pmu. Er kan nog tot en met 20 februari 2023 worden aangemeld.Over BEAUTY DÜSSELDORF
Op BEAUTY DÜSSELDORF komt van 31 maart tot en met 2 april 2023 de hele wereld van de professionele cosmetica bijeen, om informatie in te winnen over nieuwe behandelingen, verzorgingsconcepten, trends en innovaties, maar ook om ideeën uit te wisselen. De experts en professionals die binnen de segmenten Cosmetica, Nail, Voet, Wellness & Spa werkzaam zijn, kunnen zich in een exclusieve ambiance op een hoogwaardige vakbeurs met een afwisselingsrijk programma en een actief samenzijn verheugen. De tentoonstellingssegmenten Voet en Wellness & Spa (hal 9), Cosmetica Order (hal 10), Cosmetica Directe Verkoop (hal 11), Nail (hal 12) en Accessoires & Bijouterie (hal 12) bieden een omvangrijk en optimaal overzicht van de markt.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Pepha Tight Face Lifting serum van Lanèche 
‘Permanent BEAUTY Masters’ viert haar première bij BEAUTY DÜSSELDORF 2023

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord