HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Amber Rustenberg is Miss Nederland 2024

Na een jaar vol evenementen en voorbereidingen heeft Rikkie Kollé op zondag 16 juni de kroon overgedragen aan haar opvolger, Miss Nederland 2024. In een spectaculaire show in een uitverkocht Studio21 in Hilversum mocht de 26-jarige Amber Rustenberg uit Amsterdam de felbegeerde titel, sjerp en kroon in ontvangst nemen. Komend jaar zal Amber zich presenteren als Miss Nederland 2024 en haar ambities, dromen en missie vormgeven.

Tijdens de viering van het 45-jarig jubileum van hoofdsponsor hannah Skin Improvement, gepresenteerd door Kim Kötter en Viktor Brand, lieten de 10 finalisten zien hoe ze zijn gegroeid tot zelfverzekerde powervrouwen, ieder met een eigen missie. Het publiek genoot van optredens door topartiesten zoals Jaap Reesema, Carolina Dijkhuizen, PATRICIA, Gaia Aikman en Michel Mulder, wat zorgde voor een avond vol enthousiasme en energie. De gasten, waaronder vele hannah huidcoaches, beleefden naast de vaste onderdelen zoals de voorstel-, beach- en galaronde, ook een unieke terugblik op 45 jaar huidverbetering door het Nederlandse cosmeticamerk.

Ondanks dat alle finalisten op hoog niveau presteerden, werd Amber verkozen tot Miss Nederland 2024 door een 6-koppige jury: fotograaf William Rutten, Grazia en Marie Claire hoofdredacteur Annelies Pijper, presentator Bart Ettekoven, scheidsrechter en officier van justitie Shona Shukrula, Miss Nederland 2022 Ona Moody en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur Miss Nederland en hoofdsponsor hannah). Het publiek in de zaal fungeerde als het 7e jurylid door op hun favoriete finalist te stemmen. Samen zagen zij in Amber de meest waardige opvolger van Rikkie Kollé, Miss Nederland 2023.

Het juryrapport luidt: ”Deze finalist is welbespraakt, authentiek, intelligent, staat zelfverzekerd en positief in het leven en heeft een warme persoonlijkheid wat zij ook echt op het podium uitstraalt.”

Amber Rustenberg, in het dagelijks leven business development consultant, wil zich inzetten voor diversiteit op alle vlakken. Amber: “Wauw, wat een avond! Ik heb het zo naar mijn zin gehad en genoten van zowel het hele traject als de show. Afgelopen week heb ik gedroomd dat ik Miss Nederland zou worden en kijk nu, die droom is werkelijkheid geworden! Ik ben trots op mezelf en op mijn medefinalisten, we hebben gerockt. Nu ga ik heel even bijkomen en daarna keihard aan het werk in mijn functie als Miss Nederland. Samen met de organisatie wil ik diversiteit verder onder de aandacht brengen en anderen inspireren om te zijn wie ze willen zijn. Diversiteit is niet alleen een modewoord of een trendy thema. Het is de basis die onze samenleving kleurt en versterkt. Met een Nederlandse moeder en Surinaamse vader weet ik hoeveel geluk het kan brengen als twee culturen mengen. Laten we samengaan voor een inclusief Nederland met gelijke kansen voor ieder individu ongeacht gender, religie of achtergrond. Alleen ben je sterk maar samen ben je sterker.”

Juryvoorzitter Monica van Ee zei over Amber: “De tien finalisten hebben laten zien dat zelfvertrouwen en zelfkennis je echt knap maken. In drie maanden tijd is er een hechte groep ontstaan die zich inzet voor women empowerment en sisterhood. Iedere finalist zal hopelijk terugkijken op een versnelde ‘levensles’. Wees lief voor jezelf en blijf wie je bent, want je bent altijd goed genoeg. Onze finalisten kunnen nooit verliezen, al kan er maar één de kroon winnen. Hoewel het voor de jury een moeilijke keuze was, is de uiteindelijke keuze op Amber gevallen. Ze is een krachtige vrouw die sterk in haar schoenen staat en duidelijk weet wat ze wil in het leven. In de afgelopen maanden en tijdens de show heeft ze bewezen het complete pakket als Miss Nederland te bieden: beauty, brains & business. Daar kun je als juryvoorzitter en directeur van deze organisatie alleen maar ontzettend trots op zijn!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Mannavital Spermidine
Amber Rustenberg is Miss Nederland 2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord