HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Amice opleidingscentrum wordt Amice Academy

Posted on

Denise van Wassenberg draagt de activiteiten over aan Nathalia van der Ark van Esthetica Opleidingen. Amice verhuist tegelijkertijd naar een modern, nieuw pand in Hoevelaken.

Amice Opleidingscentrum in Barneveld, al ruim 30 jaar onder leiding van Denise van Wassenberg en een begrip in opleidingen in de uiterlijke verzorging, draagt deze zomer haar activiteiten over aan Nathalia van der Ark, directeur van Esthetica Opleidingen in Breda.

Zegt directeur/eigenaar van Esthetica, Nathalia van der Ark: “De afgelopen jaren hebben beide opleidingsinstituten steeds nauwer met elkaar samengewerkt. We hebben elkaar altijd weten te vinden als het gaat om onderwijs en ontwikkelingen in de branche van uiterlijke verzorging.

Deze samenwerking is de afgelopen jaren intensiever geworden door de subsidies ‘NL leert door’. Deze trajecten zijn geïnitieerd door Denise van Wassenberg. Er zijn honderden deelnemers die bij Amice en Esthetica gebruik hebben kunnen maken van deze kosteloze scholingen.

Denise is naast directeur-eigenaar van Amice ook al 15 jaar ‘specialistisch begeleider, re-integratie- en jobcoach’ en haalt daar veel voldoening uit. Toen Denise aangaf zich meer te willen focussen op deze activiteiten, zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dit heeft uiteindelijk geleid tot deze overname.”

Denise zegt: “De laatste tijd merkte ik dat ik niet aan mijn beide ‘passies’ voldoende energie en aandacht kon geven. Daarnaast moest ik voor Amice, dat ook de erkende MBO-status bezit, een nieuw pand vinden omdat ons huidige pand, in Barneveld, gesloopt gaat worden. Maar ik wilde wel heel graag dat Amice, waar ik zoveel jaren mijn ziel en zaligheid aan heb gegeven, door zou kunnen gaan, zowel voor de vele studenten die we hiermee een toekomst in deze prachtige branche kunnen geven, als voor de vele trouwe medewerkers die aan ons verbonden zijn. Ik ben dan ook heel blij dat Amice, dat immers mijn ‘kindje’ is, kan blijven bestaan door deze overname en twijfel er niet aan dat Nathalia erin zal slagen om Amice te blijven laten floreren.”

Erna van de Fliert, die al zo’n 20 jaar bij Amice werkt en bijna hét gezicht ervan is, zal als opleidingsmanager en drijvende kracht verbonden blijven aan Amice. Ook de betrokken docenten hebben het nieuws heel positief ontvangen. En Denise blijft een enthousiaste ambassadeur en inspirator voor Amice.

Het bedrijf zal doorgaan onder de naam Amice Academy. Inmiddels is een prachtig, modern pand in het midden van Nederland aan de Hogebrinkerweg 17a in Hoevelaken gevonden, om daar vanaf schooljaar 2023/2024 de opleidingen aan te bieden.

Nathalia eindigt: “Hoe fijn is het om zo’n mooi opleidingscentrum, dat Denise in de afgelopen 34 jaar heeft weten op te bouwen, zo’n sterke naam heeft en dat inmiddels al zo veel studenten een mooie toekomst heeft gegeven in de uiterlijke verzorging, te mogen voortzetten. Ik kijk er naar uit om samen met Esthetica in Breda te gaan zorgen dat 1+1 in dit geval niet 2, maar 3 zal zijn!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
bdr® – In 5 stappen naar maximale huidverbetering.
Amice opleidingscentrum wordt Amice Academy

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord