HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Very Peri: Gaan we deze kleur van het jaar 2022 veelvuldig terugzien in de beautybranche?

Very Peri is de Pantone Kleur van het Jaar 2022. Een tint van maagdenpalmblauw met een violetrode ondertoon die de trouw en standvastigheid van blauw combineert met de energie en opwinding van rood. De kleur staat voor verandering, vertrouwen en fantasie.

“Terwijl we een wereld van ongekende veranderingen binnengaan, brengt de selectie van PANTONE 17-3938 Very Peri een nieuw perspectief en visie met zich mee”, zegt Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van Pantone Color Institute. “PANTONE 17-3938 Very Peri omvat de kwaliteiten van de blues en heeft tegelijkertijd een violetrode ondertoon en vertoont een opgewekte, vrolijke houding en dynamische aanwezigheid die moedige creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.”

Very Peri is volgens Pantone een lofzang op hoop en vertrouwen in verandering, na vele maanden van twijfel, angst en social distancing. “Voor het eerst in de geschiedenis van het Pantone Kleur van het Jaar Programma is er een nieuwe kleur gecreëerd, omdat de huidige tijd om onconventionele keuzes vraagt. “Het weerspiegelt de innovatie en transformatie die in de wereld plaatsvinden”, voegt Laurie Pressman, vice-president van het Pantone Color of the Year Institute, toe. “Terwijl de samenleving kleur blijft erkennen als een kritieke vorm van communicatie en als een manier om ideeën en emoties uit te drukken en te beïnvloeden, en te betrekken en te verbinden, benadrukt de complexiteit van deze nieuwe rood-violet doordrenkte blauwe tint de uitgebreide mogelijkheden die voor ons liggen. ”

PANTONE 17-3938 Very Peri past volgens Eiseman perfect bij de taal van schoonheid. “De kleur kan intense tinten creëren voor ogen, nagels en vooral haar. Zelfs voor verpakkingen zijn er met deze kleur nieuwe expressiemogelijkheden. Het is een ideale tint om te gebruiken in grafisch en multimedia-ontwerp.

Pantone zal tijdens Cosmoprof Worldwide Bologna 2022 een presentatie houden over kleur en schoonheid. Volgens hen is het onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Wel of niet open? Aletta de Rooij en Priscilla Traets delen werkdocument
Very Peri: Gaan we deze kleur van het jaar 2022 veelvuldig terugzien in de beautybranche?