HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

ANBOS stuurt Valentijnspost aan Rutte. En dat kun jij ook doen!

Samen met duizenden schoonheidsspecialisten vraagt branchevereniging ANBOS aandacht voor de nijpende situatie voor de ondernemers in de schoonheidsverzorging. Hoe? Met een Valentijnsbrief. “Wij willen op een positieve manier aandacht vragen voor ons vak en Nederland vragen om straks de weg terug naar de schoonheidsspecialist te vinden”, vertelt ANBOS. Rutte is straks de man die de meeste Valentijnsbrieven van Nederland ontvangt. Lees snel verder hoe jij kunt meedoen!

“Lieve Mark,
Het is Valentijn, de dag van de liefde. Daarom stuur ik jou -recht uit mijn hart- deze ‘liefdesbrief’, want net als iedereen, heb jij ook liefde nodig in deze droevige tijd. Met pijn in mijn hart en na maanden van onzekerheid, realiseer ik me dat jij mijn onbeantwoorde liefde bent. Ik heb geprobeerd je te bereiken via brieven, mijn beroepsvereniging ANBOS, de pers en via Kamerleden. Maar keer op keer krijg ik geen reactie terug, dit maakt me zo verdrietig. Wie ben ik? Ik ben jouw schoonheidsspecialist en spreek namens alle schoonheidsspecialisten in Nederland.”

Dit is het begin van de Valentijnsbrief die brancheorganisatie ANBOS op Valentijnsdag aan Mark Rutte heeft gestuurd. Samen met duizenden schoonheidsspecialisten vraagt de branchevereniging aandacht voor de nijpende situatie voor de ondernemers in de schoonheidsverzorging.

De volledige brief is te lezen op www.anbos.nl/valentijn. Of download de brief hier:

De schoonheidsspecialisten, die sinds 19 december hun salondeuren gesloten hebben, roepen iedereen op ze niet te vergeten. “90 procent van de schoonheidsspecialisten komt niet in aanmerking voor het huidige financiële steunpakket en het water staat ver tot aan de lippen, zonder vooruitzicht op het openen van de deuren”, aldus ANBOS.

Gebroken hart
ANBOS en haar leden schrijven: “En nu blijf ik wachten Mark, achter de gesloten deuren van mijn salon. Want wie weet hoelang deze lockdown duurt. Mijn gebroken hart houd ik vast, in de hoop dat jij en ál die andere Nederlanders, veilig de weg naar mijn salon en liefdevolle handen weer zullen
vinden…”


OPROEP ANBOS

“Deze brief is namens ANBOS gestuurd naar Mark Rutte. Maar we willen je ook oproepen om deze brief in WORD-formaat te downloaden zodat je deze, ook uit eigen naam, kan opsturen naar Rutte. Onze premier heeft nog nooit zoveel Valentijnspost gehad. De pers is op de hoogte gesteld van onze actie. We proberen zoveel mogelijk onze brief (met de media) te delen. Om onze boodschap kracht bij te zetten, roepen we alle schoonheidsspecialisten op om een foto te maken van een getekend hart op het raam en dit op te sturen naar communicatie@anbos.nl. Het beeld van een hart op het raam symboliseert het feit dat wij, schoonheidsspecialisten, achter gesloten deuren zitten en onze cliënten ontzettend missen. Naast dat het Valentijnsdag is, laten wij met het hart ook zien dat wij liefde hebben voor ons vak. De door jouw ingestuurde foto vormt, samen met de foto’s van collega’s, een krachtige collage dat door ANBOS op Valentijnsdag gesponsord wordt gepost op social media. “

Ga naar www.anbos.nl/valentijn om de brief te downloaden en voor de verdere stappen!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results! Het resultaat van Dr. Elly Alizadeh
ANBOS stuurt Valentijnspost aan Rutte. En dat kun jij ook doen!