HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Launch Event van Sothys Nederland

vlnr Stephanie du Chaxel, Robin Vollmer en Christian Mas

Het Launch Event van Sothys Nederland vond plaats op het prachtige Kasteel Amerongen, een schilderachtige locatie in de Utrechtse heuvels. Het evenement markeerde de lancering van twee belangrijke productlijnen: Sothys Pigmentatie Management en Sothys Homme Eden Park. Het nieuwe Sothys Pigmentation Management bestaat uit een serie van 6 behandelingen in 3 weken in een Sothys Instituut of Spa en een beautyritueel van 6 producten voor thuis die het effect van de behandeling verlengen en intensiveren.

Directeur Robin Vollmer, die sinds zijn aanstelling op 1 november 2022 het bedrijf richting vernieuwing leidt opende het programma. Hij benadrukte de waarde van persoonlijk contact met de partners, de schoonheidsspecialisten, en benadrukte dat het welzijn van deze partners direct van invloed is op het succes van Sothys. Verder onthulde Vollmer de deelname van Sothys aan de Dutch Beauty Awards 2024.

Christian Mas, mede-eigenaar van de Sothys Group France, deelde met ruim 80 aanwezige saloneigenaren en de pers de geschiedenis en waarden van het familiebedrijf Sothys, dat teruggaat tot 1946. Hij legde de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de unieke La Crème 128, die rozenstamcellen en porseleinbloemolie combineert en wordt geleverd in een porseleinen potje van Bernardaud.

Global Marketing Director, Stephanie du Chaxel gaf de aanwezigen inzicht in de ontwikkeling van Pigmentatie Management lijn en informeerde ons over de samenwerking met Canadese Plastic Bank die zich o.a. sterk maakt voor een plasticvrije oceanen.

Tenslotte bracht Jan van Setten, populaire spreker en komiek, de zaal aan het denken over het belang van klantgerichtheid en omgaan met uitdagende klantsituaties. Dit voor lering en vermaak.

Volgens de aanwezigen bood het evenement niet alleen waardevolle inzichten, maar ook vermaak en inspiratie. Het benadrukte tevens het belang van vernieuwing, gebruik van de natuurlijke ingrediënten, en klantgerichtheid die Sothys hoog in het vaandel heeft staan.

Bekijk hieronder de 2 nieuwe productlijnen van Sothys

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
ANBOS ledenbijeenkomst IMP 2023
Launch Event van Sothys Nederland

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord