HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Days en The Hair X-perience organiseren gratis online talkshow

De beursorganisatie van het vakevent Beauty Days en het kappersevent The Hair X-perience organiseren op maandag 6 september (de oorspronkelijke beursdag) van 19.30 tot 21.00 uur een online talkshow met drie sprekers. Aan het woord komen Suzanne Slegers van Haircademy, Anna van der Houwen van Acuive opleidingen en Manuela Warnar van XoXo Marketing. Het bijwonen van deze online talkshow is gratis, vooraf registreren is wel verplicht.

“Wij vinden het ontzettend jammer dat we al zo lang geen live-editie van Beauty Days en The Hair X-perience hebben mogen organiseren. Ook de komende najaarseditie die gepland stond voor begin september komt nog net iets te vroeg. Gelukkig zien we in de beurzensector nu de eerste tekenen ontstaan van herstel en is het seizoen deze week officieel geopend. Ondanks het verplaatsen van Beauty Days en The Hair X-perience naar respectievelijk januari 2022 en juni 2022, willen wij onze bezoekers de mogelijkheid bieden om de laatste trends en ontwikkelingen op te doen. Daarom organiseren wij deze online talkshow op de oorspronkelijke beursdag van Beauty Days en The Hair X-perience”, zegt Sterre Daans namens de beursorganisatie.

Spreekster Suzanne Slegers van Haircademy zal in deze webinar dieper ingaan op ergonomisch werken en alle voordelen van de Haircrane, Anna van der Houwen van Acuive opleidingen gaat in op pedicure als het beroep van de toekomst. Er is een schreeuwend tekort aan gediplomeerde professionals in de voetenbranche, hoe komt dit? Daarnaast gaat Manuela Warner van XoXo Marketing het gesprek aan met de andere tafelgasten over salonconcepten. Steeds belangrijker in deze economie die gericht is op de beleving. Maar wat maakt nu een uniek salonconcept?

Iedereen die deze webinar kosteloos wil bijwonen kan zich vanaf nu vooraf registeren via www.hair-xperience.nl of www.beauty-days.nl. Tijdens het webinar is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de sprekers via de chatfunctie.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

     
 

   

Vorige
Visagie: Herfst en winter trends volgens M.A.C Cosmetics
Beauty Days en The Hair X-perience organiseren gratis online talkshow