HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Mink Beauty Concepts en Attirance Cosmetics Company slaan handen ineen

Mink Beauty Concepts en Attirance Cosmetics Company gaan samenwerken. Zij gaan het merk Eve Taylor ook binnen de Mink-familie introduceren en de professionele klanten van Mink. Ook wordt het merk geïntegreerd in het trainingsprogramma: de Mink Academy. Vanaf begin februari 2021 zal gestart worden met de introductie en promotiecampagne om Eve Taylor een groter platform te gaan geven.

Samen Werken = Samen Merken = Samen Sterken


Marijke Stoop, Founder Attirance Cosmetics Company en Sandra Jacobs, Founder & Believer Mink Beauty Concepts zijn het erover eens: als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. De samenwerking is op spontane wijze tot stand gekomen met als resultaat een versterking van elkaars kwaliteiten.

‘Mink is altijd op zoek naar aanvullende merken en producten om de professionele klantengroep die wij nu bedienen zo compleet mogelijk te kunnen leveren. Een trend van nu is dat onze klanten graag een uitgebreidere range aan producten en behandelingen in hun instituut willen aanbieden. Om custom made behandelingen en producten te adviseren. Met inmiddels meer dan 20 merken in ons assortiment worden we steeds meer een one-stop-shop met diverse behandelingsmethodieken op verschillende niveaus. De Mink-klant is de klant die kiest voor merken met een duidelijke filosofie en daar past Eve Taylor ook heel mooi bij’, aldus Sandra.

Voor meer informatie: www.minkbc.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Show your best results! Het resultaat van Abigail Verweij
Mink Beauty Concepts en Attirance Cosmetics Company slaan handen ineen