HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Bestuurswisseling bij De Huidprofessional

De Huidprofessional, een toonaangevende brancheorganisatie in de huidverzorgingssector, kondigt vandaag met spijt het aftreden aan van Wil van Deursen als lid van het bestuur. Wil heeft een significante rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van onze organisatie. Haar toewijding, expertise en innovatieve bijdragen hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van De Huidprofessional. Het bestuur is Wil bijzonder dankbaar voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid en wenst haar alle succes in haar toekomstige projecten en ondernemingen.

Tegelijkertijd is het bestuur verheugd om Greet Hoedeman te verwelkomen als nieuw bestuurslid. Greet is een gerespecteerde expert in de huidverzorgingsbranche met een indrukwekkende carrière en brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Haar visie en leiderschap zullen ongetwijfeld een verrijking zijn voor ons bestuur en essentieel voor de voortdurende groei en ontwikkeling van De Huidprofessional.

“Deze bestuurswisseling markeert een nieuwe fase voor onze organisatie. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking onder de vernieuwde leiding en blijven ons onverminderd inzetten voor de belangen en groei van onze leden en de branche als geheel” aldus de voorzitter Gea de Haan namens de voltallige bestuur.

Voor meer informatie over deze bestuurswisseling of over De Huidprofessional kunt u contact opnemen met Gea de Haan, info@dehuidprofessional.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dé perfecte afsluiting van elke gezichtsbehandeling!
Bestuurswisseling bij De Huidprofessional

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord