HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Cosmedix SystemTouch genomineerd voor Dutch Beauty Award 2023/2024

Met grote vreugde kondigen wij het fantastische nieuws aan dat we zijn genomineerd voor de prestigieuze Dutch Beauty Award in de categorie “Beste salonbehandeling 2023/2024”! Deze eervolle erkenning is toegekend aan onze behandeling, Cosmedix SystemTouch, ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Department of Cosmetics.

Deze nominatie bevestigt opnieuw dat onze samenwerking met (toe)leveranciers van cosmeticamerken, waarbij we onze krachten bundelen, elkaars expertise benutten en gezamenlijk beauty professionals ondersteunen, leidt tot optimale resultaten. Zowel de leveranciers, beauty professionals als salonbezoekers plukken de vruchten van deze gezamenlijke inspanningen, wat ons motiveert om te blijven streven naar het hoogste niveau van excellentie in de branche.

In de komende weken zullen de vooraanstaande Experts of Beauty onze Cosmedix SystemTouch-behandeling ondergaan en deze zorgvuldig beoordelen. We kijken reikhalzend uit naar de spannende ontknoping op 6 mei, wanneer de winnaars worden bekendgemaakt. Natuurlijk hopen wij opnieuw de prijs in ontvangst te mogen nemen en zo ons streven naar excellente resultaten op het gebied van duurzame huidverbetering te bekronen.

Kenmerkend voor de treatment Cosmedix SystemTouch is de rustige, statische en diepgaande compressie waarmee het bindweefsel in het gelaat en decolleté op rek wordt gebracht. Daar waar de rek op wordt uitgeoefend, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Middels deze techniek wordt het lichaam gestimuleerd  om meer levensenergie naar uw huid toe te sturen. Deze toename van energie stimuleert de cellen van het bindweefsel (fibroblasten) om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Zo wordt het onderhuids bindweefsel soepeler, flexibeler, sterker en vitaler en dat is voelbaar en zichtbaar in de huid!

Het concept Cosmedix SystemTouch koppelt de wetenschap aan de kracht van de natuur. De manuele bindweefseltechnieken en de meest krachtige werkstoffen uit de natuur in de hoogst haalbare concentraties zijn gebaseerd op de meest actuele onderzoeken en inzichten afkomstig uit de medische wereld. Door op deze manier behandeltechnieken en werkstoffen in één totaalconcept in te zetten, wordt de cellulaire communicatie verbeterd. Of u nu worstelt met hyperpigmentatie, acne, roodheid, een gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – het resulteert in zichtbare resultaten zonder harde bijwerkingen.

Deze behandeling wordt gegeven volgens de filosofie van GreenTouch Education. GreenTouch Education wijkt af van de gestandaardiseerde technieken en volgt hun eigen filosofie. Het is een totaal andere aanpak: een goede behandeling kan pas voorgeschreven of gegeven worden als een specialist in staat is om zelfs de kleinste verhardingen, zwaktes en verklevingen in het spier- en bindweefsel te voelen. Pas als dit gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes opgespoord worden en is het mogelijk deze doelgericht te verhelpen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe editie alert – 01 | 2024 De Beauty Professional
Cosmedix SystemTouch genomineerd voor Dutch Beauty Award 2023/2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord