HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Craith Lab Winnaar World Luxury Spa Award

Best Beauty Product 2023

Craith Lab, het high-end huidverbeteringsmerk uit Belgisch Limburg, heeft de eer om dit jaar wederom de World Luxury Spa Award voor ‘Best Beauty Product Europe’ in ontvangst te nemen. Op 28 oktober kwam het verlossende woord in Athene Griekenland tijdens een spectaculaire ceremonie.

Voor Craith Lab is deze award een teken van erkenning en appreciatie vanuit hun trouwe gemeenschap. “We zijn er vooral trots op dat steeds meer professionals ons weten te vinden en zij op hun beurt meer mensen helpen met epigenetische huidverbetering”, luidt het bij Craith Lab. Ze geloven dat een gezonde en sterke huid je het zelfvertrouwen kunnen geven om volledig jezelf te zijn. Samen met hun partners maken ze dit waar.

Craith Lab is een vooruitstrevend, clean skincare merk met drie unieke, essentiële collecties. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastic en siliconen. Craith Lab werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen. Door puistjes, bultjes, vlekjes en andere aandoeningen kan je zelfvertrouwen afnemen. Craith Lab helpt je jouw zelfvertrouwen weer terug te vinden door hun doeltreffende producten.

www.craithlab.com

Meer van Craith Lab

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
CIDESCO congres 2023
Craith Lab Winnaar World Luxury Spa Award

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord