HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BLOG: Laat je niet gek maken!

Wat brengt deze harde lockdown weer een onzekerheid en frustratie met zich mee… en logisch ook. Social media wordt momenteel veelvuldig gebruikt om meningen te ventileren en de juiste informatie te krijgen. Soms gaat het er zelfs hard aan toe in de communicatie naar elkaar. ANBOS probeert haar leden zo goed en zo snel als mogelijk te informeren over alle onduidelijkheden, andere organisaties en experts proberen ook een steentje bij te dragen om beautyprofessionals te informeren. Sommige specialisten willen graag de behandelingen uitvoeren die vallen onder de Wkkgz, anderen vinden het juist niet ethisch verantwoord… Hoe je het ook beleeft op dit moment, zorg dat je je niet gek laat maken en focus je op je eigen business!

Iedereen staat er anders in. Maar uiteindelijk had iedereen graag open gebleven, zonder lockdown, zeker in de drukke kerstperiode. We hebben allemaal een ding gemeen: we balen ervan. Of je nu wel of niet open bent voor bepaalde behandelingen, het is niet werken zoals ‘normaal’. Ik zie veel ondernemende beautyprofessionals voorbijkomen op social media die druk bezig zijn met het adviseren van hun klanten en het aanprijzen van cadeaubonnen en kerstpresentjes. Ook komen er weer loterijen en andere leuke initiatieven voorbij om toch omzet te genereren. Ik heb het al vaker gezegd, ik heb respect hoe jullie met de situatie omgaan!

Morgen is het alweer kerstavond, en ook mijn feestdagen zien er anders uit dan gepland. Sowieso heb ik deze hele week gewerkt met mijn zoon naast me. Ik verdeelde mijn tijd tussen werk en privé. Makkelijk is anders, maar het is niet anders. Ik wil iedereen heel veel succes wensen de komende tijd. Werk alvast je plannen uit voor 2022 als je dat nog niet gedaan hebt! Wij van De Beauty Professional en www.beauty-pro.nl zullen jullie blijven voorzien van al het nieuws dat er is rondom corona en de beautybranche, maar we blijven ook gewoon de inspirerende verhalen, mooie resultaten en expertcolumns delen zoals we altijd doen, want vakkennis heb je nooit te veel en geïnspireerd worden willen we toch allemaal?! Positiviteit is juist in deze vervelende periode belangrijk, hoe moeilijk soms ook.

Wil jij je verhaal kwijt over deze lockdown? Dan mag je ons die natuurlijk altijd sturen. We willen wel zo positief mogelijk blijven, dus heb jij iets waarmee jij in deze tijd je vakcollega’s inspireert? Laat het ons dan weten via info@beauty-pro.nl.

Fijne feestdagen alvast! Maak er wat moois van met je dierbaren!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
10 januari: Beauty & Hair Talk met presentaties van Google, Sweet Rumour & KIS Haircare
BLOG: Laat je niet gek maken!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord