HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

10 januari: Beauty & Hair Talk met presentaties van Google, Sweet Rumour & KIS Haircare

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3e editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’ plaats. Tijdens deze online talkshow zullen de tafelgasten Natasja Keijzer van KIS Haircare, Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aanschuiven om jou op de hoogte te brengen van de laatste trends en ontwikkelingen uit de branche. Een goede start van 2022! Wil jij jouw salon duurzamer maken door het gebruik van dierproefvrije producten? Of heb jij altijd al de juiste tips willen krijgen omtrent jouw online zichtbaarheid in Google en op de social media kanalen? En ben je ook altijd al zo benieuwd geweest naar de werking van schoonheidssuplementen? Kijk dan naar Beauty & Hair Talk. Ook jij bent onderdeel van de show. Via de chatfunctie heb jij de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan onze tafelgasten.

De overkoepelde onderwerpen die naar voren zullen komen tijdens de uitzending zijn ondernemen en duurzaamheid. Als saloneigenaar of ZZP’er is het stukje ondernemen steeds belangrijker geworden. Je wilt opvallen bij de concurrentie en ook online jezelf goed profileren zodat iedereen jouw salon online kan vinden. Tijdens Beauty & Hair Talk geeft Lisa van Google Digitale werkplaats alvast wat handige tips en biedt ze gratis workshops aan voor jou als kijker waarbij alles stap voor stap nogmaals wordt uitgelegd.

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Maar wat houdt het nu precies in? En wat is het verschil tussen duurzaam en biologisch? Krijg antwoord op onder andere deze vragen en stel jouw vraag over duurzaamheid aan de tafelgasten.

Deelnamen aan de online talkshow is geheel gratis en gemakkelijk vanaf een voor jou comfortabele plek te volgen. Onder de aanmeldingen t/m 30 december 2021 verloten wij tijdens de uitzending leuke prijzen van onder andere Beauty Pillow en Sweet Rumour.

10 januari 19:30 – 21:00 uur

Inschrijven is geheel gratis via deze link – https://registration.gesevent.com/survey/0fv1lic9cnsjh?actioncode=9527

Beauty & Hair Talk is een initiatief van beursorganisator Easyfairs en wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners Google en Top Hair Magazine.
www.beauty-days.nl en www.hair-xperience.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Lockdown #3 update vanuit ANBOS: ‘PMU valt niet onder de Wkkgz!’ (Maar volgens experts wel!)
10 januari: Beauty & Hair Talk met presentaties van Google, Sweet Rumour & KIS Haircare

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord