HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

CENZAA 360º SKINCODE – SKINCEUTICAL COCKTAIL BOX

Award winning, futureproof en revolutionair. De 360º SKINCODE Skinceutical Cocktail Box van Cenzaa is het allemaal. De Skinceutical Cocktail Box is een onderdeel van Cenzaa 360º SKINCODE: een geheel persoonlijk en op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma waarbij het draait om de buiten- én de binnenkant.

Krachtige Skinceutical Cocktails
Het meest krachtige onderdeel van 360° SKINCODE zijn de Skinceutical Cocktails die onderdeel zijn van de 360º SKINCODE Skinceutical Cocktail Box. De huidindicatie bepaalt welke cocktails, met extreem hoog gehalte aan effectieve werkstoffen, worden ingezet. Elke Skinceutical Cocktail heeft een andere werking op de huidcel en de exact afgestemde combinatie is gericht op maximale huidverjonging.

AWARD WINNING WETENSCHAPPELIJK TOTAALPROGRAMMA VOOR NATUURLIJKE HUIDVERJONGING

Natuurlijke huidverjonging
Het startpunt van het Cenzaa 360° SKINCODE programma is gebaseerd op de persoonlijke huid-DNA. DNA bepaalt slechts voor 20% hoe en op welke wijze de huid veroudert. De overige 80% wordt bepaald door de leefstijl. Doordat 360° SKINCODE vanuit 360 graden naar de huid, leefstijl en effectieve behandelingen en producten kijkt, is het mogelijk die 80% leefstijl gunstig te beïnvloeden. Huidveroudering remmen en huidverjonging op natuurlijke wijze inzetten, met medische precisie, maar zonder chirurgie of botox er tien jaar jonger uitzien.

Is jouw instituut klaar voor de toekomst? Met 360° SKINCODE beïnvloed jij een glansrijke huidtoekomst. De toekomst van jouw klant. Wil je 360° SKINCODE zelf ervaren? Bezoek vrijblijvend ons Experience Centrum en ontdek het onderscheidend vermogen. Neem contact op met onze saloncoaches via 085-018 16 11 of sales@summery.nl.

Www.cenzaa.nl | Bokdamsweg 1, 7627 NC Bornerbroek

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Werk & privé in balans by Kayleigh Rutten – Be by Kay
CENZAA 360º SKINCODE – SKINCEUTICAL COCKTAIL BOX

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord