HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Werk & privé in balans by Kayleigh Rutten – Be by Kay

Het blijft als zelfstandig ondernemer altijd een uitdaging om werk en privé in balans te houden. Zeker als je werk je hobby is. Maar Kayleigh heeft daarbij een goed advies: ‘wees streng voor jezelf’. Wat ze daarmee bedoeld? Lees snel verder!

Mijn naam is Kayleigh Rutten eigenaresse van Beautysalon Be by Kay in Gronsveld (Zuid Limburg). Ik heb altijd al gedroomd van een eigen bedrijf, zelf kom ik niet uit een ondernemersgezin, maar mijn ouders hebben mij hierin wel altijd gestimuleerd om mijn dromen na te jagen!

In 2015 opende ik mijn eigen salon. Al binnen een jaar had ik zoveel klanten dat ik mijn eerste werknemer kon aannemen. Inmiddels bestaat mijn team uit vijf specialisten. Ondernemen vind ik een van de leukste dingen van het vak, maar het roept ook een hoop vragen op. Hoe kan ik blijven groeien? Hoe onderscheid ik mij van anderen? En hoe blijf ik in balans met een druk sociaal privé leven en een goedlopende zaak?

Door de jaren heen loop je tegen zoveel dingen aan, waardoor je soms dingen wel moet veranderen. Ik was in het begin alleen maar aan het werken, iedere dag maakte ik een 13-urige werkdag en had amper tijd voor mijn vrienden en familie. Dit was iets waar ik snel verandering in wilde krijgen.

Doordat ik met personeel ben gestart, heb ik meer balans gekregen. Ik kon zelf minder uren gaan werken op de werkvloer en me meer richten op nieuwe ontwikkelingen binnen Be by Kay. Wel kwam ik er al snel achter dat ook met personeel er veel extra taken op je af komen. Je moet er veel tijd en energie in steken en je functie verandert. Dit moet bij je passen.

Toen ik in 2019 voor het eerst moeder werd was ik strenger tegen mijzelf. Ik wilde niet alleen maar werken. Ik wil ook genoeg tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik denk dat je balans dicht bij jezelf moet zoeken. Wees streng tegen jezelf, plan tijd in voor jezelf en voer een onderneming die bij jouw past! Daarom ben je ondernemer. Hier heb je zelf voor gekozen en je bent vrij om keuzes te maken die bij jouw passen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Eye Filmmuseum kleurt drie dagen roze tijdens Estée Lauder Companies’ Breast Cancer Campaign
Werk & privé in balans by Kayleigh Rutten – Be by Kay