HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Suzanne Falasco: De Beauty Award, doen of niet doen?

Al jaren zijn wij Goud Sponsor van de Beauty Awards en mogen wij van dichtbij meemaken hoe ontzettend leuk en spannend de tijd is rondom het insturen van je inzending, genomineerd zijn en de Beauty Award Gala avond zelf uiteindelijk! Bijna een jaar geleden ontstond er hierdoor een idee in mijn hoofd wat ik niet meer los kon laten.


Als deze tijd zo belangrijk is voor onze partners, hoe gaaf kan het dan zijn als wij hen een extra service kunnen bieden door hun begeleiding te geven bij de deelname aan de Beauty Award 2022? We hebben zoveel fantastische schoonheidsspecialisten en ondernemers in ons midden waarvan wij ervan overtuigd zijn dat zij dit kunnen en verdienen! We hebben contact opgenomen met onze instituten en er bleek enorm veel animo te zijn om mee te doen aan deze prestigieuze wedstrijd. Wat we vaak hoorden is dat het de kroon op je werk is, je werkt jaren naar een bepaald doel. Maar oh, wat is de reis naar die Beauty Award – of de nominatie op zich – al spannend. Veel twijfels, veel uitstellen en veel ‘ik ben goed in behandelen, maar die aanmelding vind ik zo spannend!’
Dit vonden wij zo zonde, dat we het idee wat een jaar geleden ontstaan is, zijn gaan uitwerken.

Hieruit is het ‘begeleidingstraject Beauty Award 2021/2022’ geboren. Samen met onze salons die mee wilden doen aan de Beauty Awards, zijn we aan de slag gegaan met de inschrijving. Prachtig wat er gemaakt wordt en wow, wat werken wij met ambitieuze ondernemers. Super trots zijn we op ze! Hierna volgt het wachten op de Mystery Guest. Wij werden al gek van de spanning, laat staan hoe dat is voor jou als specialist. Vanaf dit moment zijn we gestart met drie Masterclasses. De eerste is gefocust op de Mystery Guest. We gaan – geheel op maat – je leren naar je salon te kijken vanuit een helicopterview. Wat ziet je klant onderweg? Waar kan ze parkeren? Alles om nét de puntjes op de ‘i’ te zetten en de klantreis van de Mystery guest optimaal te maken.

Daarna is het wachten… Wat spannend! Ik weet nog dat we als team bij elkaar zaten en de social media van onze klanten constant vernieuwden in de hoop op goed nieuws. En wat een goed nieuws kregen wij, maar liefst zeven (!!) van onze salons zijn genomineerd! Apetrots zijn wij op al deze dames.

Hierop volgde de tweede Masterclass, het ‘Jurygesprek’. We schakelen extra hulptroepen in, want in samenwerking met oud jurylid Lorraine Vesterink hebben we alle genomineerden klaargestoomd voor het jurygesprek op 16 maart (nu ik dit schrijf beleef ik de dag weer, zo leuk en wat spannend, het is precies vandaag!!) De derde Masterclass draaide om ‘Marketing’. Want hoe om te gaan met jouw marketing tijdens dit traject? Wat doe je na de Award uitreiking zelf, dit blijkt ook een hele uitdaging (of je nou gewonnen hebt of niet). Lianne van Houtum van Bureau van Houtum heeft iedereen uitgedaagd die dag en op een andere manier aan het denken gezet.

Momenteel leven we met zijn allen toe naar de uitreikingsavond op zondag 24 april.
Vanuit onze genomineerde partners horen we constant hoe leerzaam de inzending voor de Beauty Award is. Hoe het je ogen positief opent voor je eigen bedrijf en wat je nog veel kan verbeteren aan je instituut als je echt goed gaat kijken. Vanuit die visie kan ik het alleen maar aanbevelen om deel te nemen. Over een aantal maanden kan je je alweer inschrijven voor de volgende editie. Twijfel je om mee te doen? Praat erover met personen die dicht bij je onderneming betrokken zijn en jou goed kennen. Gun het jezelf om zo’n kroon als deze op je werk te mogen krijgen!


Lieve groet, Suzanne Falasco

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
KIVH: Deze voedingsstoffen helpen tegen haaruitval (deel 1)
Column Suzanne Falasco: De Beauty Award, doen of niet doen?