HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De behandelingen van hardnekkige zones

Posted on

LPG heeft altijd aandacht voor de verwachtingen van vrouwen en heeft een combinatie van behandelingen bedacht om het silhouet op hardnekkige zones te harmoniseren en opnieuw vorm te geven: Buik en Taille – Billen – zadeltassen – dijen

Hervorm uw silhouette met de “behandelingen van hardnekkige zones”

Al meer dan 35 jaar heeft LPG een missie om vrouwen te helpen hun lichaam te accepteren door hun silhouette te verfijnen.

Om het figuur te contouren, biedt LPG een combinatie van behandelingen om in te werken op de verwijdering van hardnekkig vet op deze 4 bijzondere hardnekkige zones: de buik en de taille, de billen, de zadeltassen en de dijen.

Gedurende 30 minuten werken de verschillende instellingen van de gepatenteerde Cellu M6 Alliance -behandelingskop in op de huid om vet in de 4 doelzones te verwijderen, cellulite glad te strijken en alle behandelde zones te verstevigen.

Focus op billen en zadeltassen
De endermologie-techniek zorgt voor de natuurlijke verwijdering van resistent en plaatselijk vet, zoals dat in de bilspier- en dijbeenzone (zadeltassen). Tegelijkertijd zal deze huidgymnastiek de ronding van de billen opnieuw vormgeven om de asymmetrieën tussen de rechter- en linkerbil weg te werken en ze opnieuw een bolle vorm te geven.

Focus op buik en taille
Cellu M6 Alliance richt zich precies op de problemen van deze delicate zone. Dankzij een 100% natuurlijke en pijnloze stimulatie werkt het in op plaatselijke vetophopingen (buik, love, handels…) door de weefsels te verstevigen en tegelijkertijd het vet te verwijderen. Tegelijkertijd kan het spijsverterings- en darmstoornissen verlichten voor een groter dagelijks welzijn.

Focus Dijen
De gepatenteerde behandelingskop van het Cellu M6 Alliance-toestel mobiliseert de huid zachtjes om de natuurlijke vetafbraak te stimuleren en zo de dijen te verfijnen. De door de behandelaar uitgevoerde bewegingen maken het vetweefsel soepeler, voeren overtollig vocht af en brengen de verminderde bloedsomloop weer op gang om het vetkusseneffect zichtbaar te verbeteren. Tijdens deze stap worden de volumes opnieuw vormgegeven en wordt de huid in de diepste verstevigd door de natuurlijke productie van collageen en elastine te reactiveren.
Na zes sessies zijn de billen opnieuw vormgegeven, zijn de zadeltassen en de cellulite verminderd en krijgen de dijen hun stevigheid en ronding terug.

Bijbehorende cosmetica
Breng aan het einde van de behandelsessie de Body Shaping Gel/Cream aan om het “push-up” en “platte buik” -effect te versterken. Breng voor het gladmakende effect aan het einde van de behandelsessie het Anti-Cellulite Intensieve Serum en/of de Anti-Cellulite Cream-in-Gel aan. Het combineren van de cosmetische endermologie behandelingen stimuleert de resultaten van professionele endermologie-verzorging.

Bij LPG geen wonderbaarlijke beloftes maar echte, wetenschappelijk bewezen resultaten!
LPG, al meer dan 35 jaar huidexpert, biedt 100% natuurlijke en pijnloze afslankingsbehandelingen die de natuurlijke verwijdering van vet dat bestand is tegen voeding en lichaamsbeweging tot 70% te activeren. De Dermscan-studie toonde aan tailleverlies van -5,2 cm aan na 12 sessies met Cellu M6 Alliance. Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67%) en wordt de huid gladder en zachter.

Vrouwen en hun lichaam het is een lang verhaal
Volgens de recente studie van Yougov zeggen 2 op de 3 vrouwen dat ze een lichaamscomplex hebben. De invloed van de media op de perceptie van iemands lichaam is niet onschuldig, aangezien reclame in 86& van de gevallen verantwoordelijk is, televisie in 84% van de gevallen en sociale netwerken in 79% van de gevallen. De tijd verstrijkt, mentaliteiten evolueren, maar de perceptie van iemands lichaam blijft een complex verhaal.

Al meer dan 35 jaar gebruikt LPG innovatieve, natuurlijke en wetenschappelijk bewezen technologieën om vrouwen te helpen zich bewust te worden van de schoonheid van hun lichaam.

www.endermologie.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Luister naar je angst – maar laat het je niet beperken
De behandelingen van hardnekkige zones

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord