HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

La Lique Cosmetics & Opleidingen viert 20-jarig bestaan

In 2002 opende Angelique Homeijer de deuren van La Lique in Alkmaar. Zij startte met het verzorgen van de opleidingen nagelstyling en visagie en richtte tevens een groothandel op. In 2005 werd de bedrijfsruimte te klein en verhuisde het opleidingsinstituut/groothandel naar de Hectorlaan in Heerhugowaard, waar het bedrijf 15 jaar was gevestigd. Sinds juni 2020 is La Lique Cosmetics & Opleidingen gevestigd aan de Celsiusstraat in Heerhugowaard. Dit zeer fraai gelegen pand, biedt nog meer mogelijkheden.

Het aanbod in opleidingen en workshops is in de loop der jaren enorm uitgebreid met o.a. de opleidingen (medisch)pedicure en schoonheidsspecialist. La Lique Cosmetics & Opleidingen speelt met de workshops in op de nieuwste trends, denk bijvoorbeeld aan de cursus Brow stylist of een workshop Wimperextensions.

Ties Homeijer, de neef van Angelique werkt al jaren met veel plezier in het bedrijf en is inmiddels mede-eigenaar. Samen met alle medewerkers uit de groothandel en de docenten vormen zij een fijn team.

Open dag
Vrijdag 2 september organiseert La Lique Cosmetics & Opleidingen een open dag. Tussen 13.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom! Op deze dag worden er meerdere demonstraties geven door onze docenten & cursisten, hebben ze leuke aanbiedingen in de groothandel en staat er een hapje en een drankje klaar. Voor meer informatie: www.la-lique.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Koop NU je kaarten voor de Beauty 2 Buy beurs met onze kortingscode!
La Lique Cosmetics & Opleidingen viert 20-jarig bestaan