HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Webinar Zonbescherming & Antioxidanten | 15 juli

Wist je dat tot wel 90% van alle symptomen van huidveroudering wordt veroorzaakt door UV-blootstelling? UVA-stralen dringen diep door in het onderhuidse weefsel en zijn verantwoordelijk voor langetermijnschade zoals huidveroudering, polymorfe lichteruptie en huidkanker. UVB-stralen dringen door in de bovenste huidlagen en zorgen voor verbranding van de huid en cellulaire DNA-schade. Hoewel UVA-stralen minder intens zijn dan UVB-stralen, zijn ze 30 tot 50 keer meer aanwezig en hebben ze een relatief gelijkmatige intensiteit tijdens daglicht, het hele jaar door. Des te meer reden om jouw klanten iedere dag zonbescherming te adviseren.

Wist je ook dat je het SPF-filter kunt versterken door middel van het gebruik van antioxidanten? Alpha-H heeft een aantal vitamine serums die rijk zijn aan antioxidanten, maar wil je echt je beschermingsfactor versterken? Kies dan voor vitamine C.

Klinisch onderzoek toont namelijk aan dat langdurig gebruik van vitamine C de huid egaliseert en verstevigt. Daarnaast zorgt het hoge antioxidant gehalte voor extra bescherming tegen UV-schade.

Het Vitamin C Serum van Alpha-H bevat 10% vitamine C in de vorm van ethyl ascorbic acid en is aangevuld met hyaluronzuur, druivenpit- en zoethoutextract; voor extra hydratatie, antioxidanten en verheldering van de teint. Tazman Pepper vermindert roodheid en ontstekingen en maakt dit serum ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, acne en rosacea.

De zonbeschermingsproducten van Alpha-H hebben een therapeutische filter. In Australië worden cosmetica die zonnebrandmiddelen zoals UV-filters bevatten, gereguleerd door de Health Authority Therapeutic Goods Adminstration (TGA). Het is belangrijk om te weten dat in Australië vrijwel alle cosmetische ingrediënten worden gereguleerd als industriële chemicaliën, inclusief de ingrediënten die als ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ worden beschreven, zoals oliën en extracten. De cosmetica kan alleen voor de markt worden goedgekeurd als deze aan de wettelijke definitie voldoet als ‘therapeutisch’ of ‘cosmetisch’.

Wil je graag meer weten over zonbescherming in combinatie met antioxidanten? Volg ons webinar op 15 juli a.s. Dit is onderdeel van een webinarreeks waarin we maandelijks verschillende interessante onderwerpen bespreken zoals pigmentatie, de werking van peelings en werkstoffen.

Meer informatie over onze merken vind je op skindependent.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Duurzaamheid in salonmarketing
Webinar Zonbescherming & Antioxidanten | 15 juli

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord