HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Beautysalon Jeanet

“Wat leuk, ik ben benaderd om ‘de week van’ te schrijven over wat ik allemaal beleef in mijn Beautysalon! Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jeanet. Ik ben 52 jaar en bijna 4,5 jaar trotse eigenaresse van mijn eigen bedrijf ‘Beautysalon Jeanet’. Ik ben getrouwd, moeder van 1 zoon van 26 jaar en woonachtig in de Provincie Groningen in het mooie Westerlee. In mijn Beautysalon staan RELAX en ZEN hoog in het vaandel. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en ik doe mijn best om dat te bereiken. Ik geef gezichtsbehandelingen, maar doe ook kleine behandelingen zoals wimpers en wenkbrauwen verven en harsen. Ook geef ik huidverbeterende behandelingen, waaronder Bindweefsel massage in combinatie met Cupping. Lees snel verder over wat ik deze week heb beleefd in de salon!”

Maandag

Ik begin na het vieren van ons heerlijk weekend samen om 9 00 uur met een anti-age behandeling met een massage van bindweefselrollers van mijn salonmerk PUURR SKIN CARE. Ik geef deze behandeling aan een lieve klant die trouw al heel wat jaren komt. En wat heeft ze genoten. Ik zorg er altijd voor dat de klant mooi naar huis gaat na een behandeling. Dat doe ik met de make-up van Malu Wilz van Haparko. De volgende klanten komen voor een kleine behandeling. s’ Middags mag ik een lief klein kind van een klant begroeten. Ze komt even gezellig mee en kijkt hoe ik haar oma’s wenkbrauwen hars. Om 17.00 zijn de klanten geweest en begin ik met het avondeten en kijken naar B&B vol liefde. Heerlijk, de avond is begonnen!

Dinsdag

Om 10 00 uur komt mijn klant voor een lange behandeling: harsen, verven, en een gezichtsbehandeling. Deze morgen is omgevlogen en een tevreden klant verlaat mijn beautysalon. Wat een fijn gevoel. Omdat het deze week erg druk is zo na de vakantie periode, doe ik alvast boodschappen en verwen ik mijn eigen voeten bij mijn pedicure. Ik werk 2 avonden in de week en ook vanavond staat er een trouwe klant in de agenda.

Woensdag

Om 9.00 ontvang ik een klant en zorg ik dat zij met mooie geëpileerde en geverfde wenkbrauwen naar huis gaat. Tussendoor doe ik de was in de wasmachine en stofzuig ik ons huis en pak de vaatwasser uit. Daarna volgt een klant voor een behandeling. Gauw even een broodje eten, want mijn pauze schiet er vaak bij in. Nog 2 klanten in de middag en na het avondeten nog een klant. Ik trek om 20:30 uur de deur achter mij dicht.

Donderdag

Vandaag ontvang ik een klant voor Bindweefsel massage. Ze vertelt mij een heel verhaal, ook dat ben ik: een luisterend oor. Bij de volgende klant verf ik met Henna de PMU wenkbrauwen, wat een prachtig resultaat geeft. Ook is zij heel tevreden. Na de lunch print ik voor mijn administratie de facturen uit en voer ze in. Niet het leukste werkje, maar als ik het niet laat oplopen valt het mee. Nog 2 klanten in de middag en dan heb ik bijna weekend! In de avond gaan we samen gezellig naar Groningen om een hapje te eten met onze zoon en zijn vriendin.

Vrijdag

Op vrijdag doe ik het in de morgen kalm aan. Ik krijg een bericht van een klant dat haar oma is overleden, dus die heeft wel wat anders aan haar hoofd. We bellen en maken gelijk een nieuwe afspraak. Vroeg in de middag komt er een trouwe klant voor haar wenkbrauwen en harsen. Na een kopje koffie met haar te hebben gedronken wens ik haar een fijn weekend. Ook mijn eigen weekend gaat van start.

Heel veel leesplezier!

Warme groet Beautysalon Jeanet k.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Bianca Stanley
  9 september, 2021

  Prachtig verhaal, herken er zelf veel in en ben ook een eigen bedrijf begonnen op 5 januari 2019.
  In de loop van de tijd er veel bijgeleerd en al een mooie klantenkring opgebouwd
  Succes voor alle beauty proffesionals en ook altijd fijn om deze mails te lezen, informatief
  Groetjes Bianca Stanley
  Bibi Salon beauty&care

 • Monique
  9 september, 2021

  Leuk om te lezen Jeanet. Mooie combi’s en met PUURR !
  ;-))


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Day of Beauty (B) – 19 en 20 februari 2022
De week van… Beautysalon Jeanet