HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

VIDEO: ‘De week van…’ Manuela Warnar, XOXO Marketing

Deze week hebben wij ook een bijzondere aflevering van de rubriek ‘De week van…’. Vanaf nu kun jij op www.beauty-pro.nl elke maand een video bekijken met marketingtips van Manuela Warnar, eigenaresse van XOXO Marketing.

XOXO Marketing richt zich op de beautybranche. Om Manuela voor te stellen leek het ons een goed idee om haar de rubriek ‘De week van…’ te laten doen, maar dan wel op een speciale manier! Ook jij als beautyprofessional bent steeds meer bezig met video. Het is de manier om jouw klanten – zeker ook in de coronatijd – op de hoogte te brengen van waar jij en jouw salon voor staan. En natuurlijk ook perfect om behandelingen te demonsteren en producten uit te lichten. Laat je inspireren door deze video van Manuela. En heb jij vragen die betrekking hebben op de marketing voor jouw salon? Stel ze! Stuur een mailtje naar info@beauty-pro.nl of stel je vraag hieronder en ze zal er dan in haar volgende video op terugkomen. Veel kijkplezier!

XOXO Marketing
“Als kind had ik altijd al de droom om mijn eigen bedrijf te beginnen en vanaf mijn 18e wist ik wat het zou moeten worden: een eigen PR bureau in de beauty, fashion en lifestyle, maar dan in Arnhem. De meeste succesvolle PR bureaus op dit gebied zitten namelijk allemaal in Amsterdam. Na 3 maanden in mijn studie Communicatie wist ik het al: PR, dat is niets voor mij! Dankzij verschillende baantjes en vrijwilligerswerk dat ik deed bij onder andere BodieBoost en het Posttheater in Arnhem, groeide mijn passie voor online marketing. Ik vond het fantastisch dat ik zoveel mensen kon helpen met mijn kennis die voor mij zo simpel aanvoelde. Het was heerlijk om zoveel afwisseling te hebben in het type klanten en de diversiteit in werkzaamheden. Na een jaar in loondienst te zijn geweest bij een snelgroeiende startup wist ik het zeker: ik wil terug het veld in en zoveel mogelijk ondernemers helpen bij hun online marketing om zo wél hun ideale doelgroep te bereiken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik nam per 1 juni 2018 ontslag en begon fulltime met het ondernemen.”

Beauty, fashion & lifestyle
“Door mijn moeder deed ik al vroeg in mijn studietijd marketingprojecten voor cosmeticamerken, de liefde voor beauty heb ik dan ook van mijn moeder die al jaren schoonheidsspecialiste is. Daarvoor heeft zij de modevakschool gedaan en als coupeuse in een bruidsmodezaak gewerkt. Dankzij haar heb ik veel modeshows en beautybeurzen bezocht en ik vond het geweldig! Ik merkte toen al dat veel bedrijven in de beauty en fashion industrie worstelen met het genereren van genoeg omzet. De concurrentie is moordend en veel bedrijven weten niet de juiste doelgroep te bereiken. Ik help vanuit mijn marketingexpertise beauty-, fashion- en lifestyle ondernemers bij hun marketing om hun lievelingsklant op de juiste plek en manier te bereiken om zo consistent meer omzet te genereren!”

Online marketingcursus
Manuela biedt een speciale online cursus aan die vanaf 7 december van start gaat. “Deze cursus is voor iedereen die er klaar mee is om maar wat aan te rommelen en consistent wil werken om meer klanten te verwelkomen. Klanten waar ze ook écht blij van worden. Met deze Online Training zet je binnen een paar weken een succesvolle marketingstrategie neer.”
Wil jij je hiervoor aanmelden? Klik dan hier: https://xoxomarketing.nl/online-training-een-succesvolle-marketingstrategie/

Meer weten over Manuela en wat zij met haar bedrijf voor jou kan betekenen? Ga naar www.xoxomarketing.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results! Het resultaat van Amber Pel
VIDEO: ‘De week van…’ Manuela Warnar, XOXO Marketing