HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst en 20-jarig bestaan bij Beautysalon Anke

Dit jaar is voor iedereen een raar jaar, maar voor Anke en haar salon – Beautysalon Anke – toch ook heel bijzonder. “20 jaar geleden openden de deuren van mijn salon en ondanks alles wat er nu gebeurt, wil ik dit toch vieren. Ik had het wel anders in gedachten, maar heb de mindset omgedraaid en dan kom je toch tot leuke ideeën!”

Anke: “Zo krijgt iedereen een presentje in de maanden november en december, wat altijd met veel aandacht wordt verpakt. Ook kunnen ze meedoen met een verloting om geweldige prijzen te winnen. Eind december worden de winnaars daarvan bekend gemaakt. En om jezelf of een ander te verwennen zijn er prachtige gevulde cadeauboxen te verkrijgen met leuke gifts!”

Sinds deze week is er ook een speciale winterGLOWbehandeling te boeken. “Deze behandeling laat de klant meevoeren door heerlijke wintergeuren, warme oliën en een ontspannende massage met warme stenen.”
Van Corona merkt Anke nog niet zoveel in de salon. “Mensen gunnen zichzelf meer Me-Time, zeker nu. Uiteraard valt er wel af en toe een klant uit in verband met klachten, maar het is zo fijn dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. En gelukkig zijn die plekjes eigenlijk altijd snel weer opgevuld! Een reservelijstje werkt dan ook altijd goed, zodat je korte lijntjes hebt mocht er wat uitvallen.”

“Ik heb dus ook niet te klagen en dat doe ik dus ook zeker niet! Zonder mijn geweldige en leuke klanten was dit allemaal niet gelukt en daar ben ik ze heel dankbaar voor!”

Anke de Vries

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Werk en privé in balans: Christel Hoogendam
Kerst en 20-jarig bestaan bij Beautysalon Anke