HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Één behandeling met direct resultaat

Klanten willen natuurlijk het liefst al na de eerste behandeling resultaat zien. Met Resurface van Diego dalla Palma professional bereik je dat zeker. En hoewel één behandeling direct resultaat biedt, bestaat de complete kuur van Resurface2 uit zes behandelingen van 40 minuten, waarbij de intensiteit geleidelijk wordt opgebouwd.

Na twee Fresh-Up behandelingen gaat de kuur over in vier Skin Refine of Anti Age sessies, waarbij het percentage AHA-zuur wordt opgebouwd tot wel 40%. De bewezen werking van Resurface2 is gebaseerd op de lichaamseigen epidermale groeifactor, die de vernieuwing van stamcellen stimuleert en het microbioom van de huid beschermt. Daarnaast bevat het de actieve ingrediënten RevivylTM, hyaluronzuur, N-acetilglucaosamine en Threhalose. De peeling kan op iedere huid worden toegepast.

Geen downtime
Het mooie van deze behandeling is dat de huid een direct effect krijgt zonder te vervellen of andere niet leuke bijkomstigheden die een peeling met zuren kan veroorzaken. De Fresh up behandeling is de eerste stap naar huidverbetering en kan ook los als basis in iedere andere behandeling worden toegepast.

Voor welk type huid?
• Onreine huid
• Acne huid, acne littekens
• Hyperpigmentatie
• Gevoelige en droge huid
• Rimpels en verslapte huid
• Vette huid

In jouw salon?
Een mooie salonbehandeling of kuur geeft meerwaarde aan jouw salon. Na 1 behandeling boek je een mooi zichtbaar resultaat. Voor de klant thuis zijn er makkelijke producten om het resultaat nog meer te verbeteren of om vast te houden. Wil je meer weten of de Resurface lijn van Diego dalla Palma professional? Esthé-Care Cosmetiek is de leverancier van Diego dalla Palma professional. Informeer bij hen hoe je gemakkelijk kan starten met de producten van Resurface. Neem contact op via www.esthe-care.nl.

Eerder schreven wij al een artikel over Esthé-Care Cosmetiek en Diego dalla Palma professional. Dit artikel is hier terug te lezen:

https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/diego-dalla-palma-professional-de-italiaanse-benadering-van-schoonheid/

In vakmagazine De Beauty Professional lees je ook ervaringen van schoonheidsspecialisten die werken met Diego dalla Palma professional.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nagelversieringen voor de feestdagen by Henrike Serlier
Één behandeling met direct resultaat