HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nagelversieringen voor de feestdagen by Henrike Serlier

Richting de feestdagen worden er weer spectaculaire nagelversieringen gelanceerd en kunnen we nog meer uitpakken met glitters en folies. Want zelfs de klanten die het hele jaar door voor een behouden kleur kiezen, willen in dit seizoen ook vaak wat extra’s op hun nagels. Nagelexpert Henrike Serlier dook voor de komende editie van ProfNail Magazine in de nagelversieringen en geeft tips voor klanten met zachte of broze nagels én voor mannen.

Dit is een sneak preview van een artikel dat binnenkort verschijnt in ProfNail Magazine. Heb jij nog geen abonnement? Voor maar 79 euro ben jij een jaar lid en krijg je er ook een mooi cadeau bij! Klik hier: www.beauty-pro.nl/abonnementen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er: folies, stickers, stempels, glitters, ombre-poeders, maar ook nagelversieringen zoals ringen, stenen, veters of strikjes. De keuze voor de klant – maar ook voor de nagelstyliste – is reuze. Het is handig en werkt makkelijk als je zelf het overzicht bewaart en je de keuze voor de klant ook behapbaar maakt. Dat doe je bijvoorbeeld met showtips, zodat ze kunnen kiezen.

Nail art-voorbeelden
Zelf experimenteer ik voorafgaand aan de feestdagendrukte met allerlei producten en materialen. Ik maak nail art-voorbeelden op showtips, zodat mijn klanten weten welke mogelijkheden er zijn. Meestal maak ik nail art op thema, die ik bij elkaar plak op een lijst. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikelijke figuratieve nail art zoals sneeuwmannetjes en kerstbomen, maar ook abstracte kerst nail art en voorbeelden van feestelijke French manicures. Deze lijsten zet ik neer op een centrale plek in mijn salon, zodat mijn klanten er niet omheen kunnen en geïnspireerd raken………………………………………………………………………………………..………………………………………..……………………………………….……………………………………….. LEES BINNENKORT MEER IN JOUW VAKMAGAZINE!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Psoriasis in de nagels
Nagelversieringen voor de feestdagen by Henrike Serlier

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord