HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Germaine de Capuccini neemt  Vogue Beauty Award 2023 in ontvangst 

voor de anti-cellulitebehandeling Forever Fit tijdens de 21e editie van de Vogue Beauty Awards

Het Spaanse cosmeticabedrijf Germaine de Capuccini werd bekroond met de prijs Beste Nationale Product, uitgereikt tijdens het gala in het prachtige Mandarin Oriental Ritz Hotel in Madrid. Het evenement huldigt innovatie en excellentie in de cosmeticasector.

De prijs werd geaccepteerd door Olivia Llorens, Chief Brands Officer van Germaine de Capuccini. Ze benadrukte: ‘We zijn erg blij dat we deel uitmaken van deze beauty community. Volgend jaar vieren we ons 60-jarig bestaan en het is absoluut waar dat huidverzorging en schoonheid ons inspireren en met enthousiasme vervullen. Het hele Germaine de Capuccini-team werkt met passie aan elk product en dat is een van de sleutels tot ons succes.’

Forever Fit is een anti-cellulitebehandeling met globale werking die is samengesteld om cellulite te bestrijden en specifiek het jojo-effect, ook wel het reboundeffect genoemd, na wonderdiëten te voorkomen.

‘Met Forever Fit hebben we een zeer innovatief anti-celluliteproduct ontwikkeld. Een van de kenmerkende waarden van het bedrijf is innovatie en in dit geval hebben we een product gelanceerd dat niet alleen cellulite vermindert, maar ook voorkomt dat het opnieuw verschijnt nadat je stopt met de behandeling. Allemaal dankzij natuurlijke extracten die inwerken op de meest problematische gebieden en zorgen voor een dubbele afslankende werking’, vertelt Llorens.

De formule van Forever Fit bestaat voornamelijk uit Palmaria Palmata-zeewierextract, een krachtig multi-actief bestanddeel dat vanuit verschillende oogpunten werkt.

Dit wordt aangevuld met onder andere het Guarana-extract of het Ruscus Aculeatus-extract, en werkt op verschillende niveaus van de huid om de microcirculatie te verbeteren, vetweefsel te reguleren en het heeft een anti-oedeemwerking in de door cellulite aangetaste zone.

Forever Fit is de ideale aanvulling voor thuisgebruik om te helpen de resultaten van de professionele behandeling te behouden en het verschijnen van cellulite op lange termijn te voorkomen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De nieuwe editie komt eraan!
Germaine de Capuccini neemt  Vogue Beauty Award 2023 in ontvangst 

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord