HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Salon Melanie

Goede resultaten zijn er om te delen! Dat dacht Melanie, eigenaresse van Salon Melanie in Ruurlo ook. En wat een mooi resultaat stuurde zij in! Wat zij hiervoor heeft gedaan, lees je in dit artikel, maar eerst even over Melanie en haar bedrijf zelf.

“Mijn salon in Ruurlo bestaat inmiddels 13 jaar, echter ik ben al 22 jaar werkzaam in de branche. In de loop der jaren zijn er 2 schoonheidsspecialistes toegevoegd aan mijn team. 5 jaar geleden heb ik een oud jongerencentrum aangekocht en, na een fikse verbouwing en metamorfose hiervan, werken wij nu met veel plezier in dit prachtige pand met 4 verschillende behandelruimtes midden in het centrum van ons dorp. Ik en mijn andere specialistes zijn altijd al gek geweest van masseren en specialiseren ons daarin steeds verder. Zo bieden wij meerdere anti-aging massages aan, maar wij hebben ook therapeutische massages in ons aanbod die ingezet kunnen worden bij klachten zoals hoofdpijn en rsi. Hoe gaaf is het als iemand tegen je zegt dat ze dagelijks hoofdpijn had en ze nu bijna niet kunnen geloven dat de hoofdpijn al een week weggebleven is na de behandeling! Daar word je toch blij van! En…. Met minder stress en/of pijn zie je er beter uit.”

Het resultaat dat Melanie instuurde is van een klant die graag minder diepe rimpels wilde en vermindering van lijntjes. Het liefst op een natuurlijk manier. “Verbetering door massage sprak haar erg aan. Ze had al ervaring met bindweefselmassage, maar ze vond dit vaak erg gevoelig. Die massage had dus niet haar voorkeur. Ik koos daarom voor de Vreeling Deep Tissue massagetechnieken. Deze massage is zeer ontspannend en nooit pijnlijk, terwijl de werking nog dieper is dan de reguliere huidverbeterende bindweefselmassage. Stress maakt je huid absoluut niet mooier en wanneer ik de mogelijkheid heb om tijdens een behandeling ook stress te verminderen bij de klant, dan zie ik dat als meerwaarde omdat ik er van overtuigd ben dat uiterlijke schoonheid echt samenhangt met innerlijk welzijn. Bij de methode Vreeling voor het gezicht wordt spierspanning en stress verminderd en tegelijkertijd ligt het accent op vertragen en voorkomen van rimpelvorming, waarbij ook bestaande rimpels verminderen.”

Melanie behaalde dit resultaat na een kuur van in totaal 6 behandelingen. “Na het overleg en het maken van foto’s zijn we gestart met een kuur van in totaal zes behandelingen waarbij we wekelijks hebben behandeld. De behandeling zelf bestond uit een snelle reiniging en de Vreeling Deep Tissue gezichtsmassage. We sloten elke keer af met lotion en een passende crème. Halverwege de kuur, dus na drie behandelingen, maakte ik weer foto’s en toen zag je al een mooi verschil. Na de laatste keer maakte ik direct weer foto’s voor het eindresultaat, echter werkte de laatste behandeling uiteraard nog wel even door. Het resultaat is een gezicht dat er veel frisser en uitgerust uitziet. Fijne lijntjes zijn verdwenen en diepere rimpels zijn minder zichtbaar. Deze dame was zeer tevreden en ze vond de behandelingen ook heel prettig en ontspannend aanvoelen.” En hoe gaan jullie dit resultaat behouden? “Om het resultaat te behouden blijft de klant iedere 6 weken de salon bezoeken voor deze behandeling en ze houdt het verder bij met goede thuisverzorging.”

WIST JE DAT .. MELANIE OOK OPLEIDINGEN GEEFT VOOR DEZE MASSAGE? VOOR MEER INFORMATIE: WWW.SALON-MELANIE.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
NIEUW! Re-charge sun by bdr: ‘Hyaluronzuurserum met drievoudig effect’
Show your best results by Salon Melanie

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord