HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

GIGI lanceert New Age G4

Het is een van ’s werelds meest toonaangevende lijnen op het gebied van anti-aging: de New Age G4. De lijn werkt door middel van een actief complex van 21 actieve ingrediënten dat synergetisch in alle huidlagen werkt om het aanmaken van nieuwe celllen en vezels te verbeteren: New Age G4 by GiGi.

Dit is een BRANDED artikel van Mineral Skin Cosmetics

New Age G4 staat voor ‘a New Age of Multi-level Skin Regeneration’. Ofwel een nieuw tijdperk voor de cosmeceutische sector voor het bestrijden van tekenen van veroudering met intensieve actie in alle huidlagen. De lijn bevat het unieke gepatenteerde Peptide.Ceramide.Matrix.-complex. Dit complex omvat ultramoderne actieve ingrediënten om verouderingsfactoren tegen te gaan en effectieve rimpelcorrectie op meerdere niveaus te bieden. Hierbij worden ook de stevigheid en elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeterd.

Voor welke huidproblemen is NEW AGE G4 ontwikkeld?

New Age verbetert de huidhydratatie, vermindert rimpeldiepte, voedt en herstelt de beschadigde- en vochtarme huid en bevordert een gelijkmatige teint en textuur. De behandeling is speciaal ook geschikt als voorbereiding en revalidatie na winterpeelings, invasieve cosmetische ingrepen en machinale behandelingen.

Hoe ziet de behandeling er in de praktijk uit?

New Age G4 bestaat uit 8 stappen met een peeling en alginaatmasker, waarbij de behandeling ongeveer 75 minuten zal duren. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een unieke massage om een onmiddellijk liftend effect te creëren.

Peelings en behandelingen

GIGI biedt een breed scala van verschillende peelings en behandelingen aan binnen vijf verschillende lijnen. Afhankelijk van het huidtype en huidprobleem kan door de huidspecialist gekozen worden voor een bepaald type peeling. Als huidspecialist blijft het werken met GIGI uitdagend omdat er eindeloos variaties mogelijk zijn. Door peelings van verschillende lijnen te combineren verbeterd de werkzaamheid in de verschillende huidlagen.

Wil je meer weten over huidverbeterende behandelingen van GIGI?
Meld je nu aan voor een gratis producttraining bij Mineral Skin Cosmetics in Nijkerk en maak kennis met GIGI in theorie en praktijk. Ontdek de mogelijkheden via https://www.mineralskincosmetics.nl/gratis-training/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Herengeur by SIS
GIGI lanceert New Age G4

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord