HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award winnares categorie Schoonheidssalon van het jaar, klein

Posted on

Carmen van Leijden | The Center of Beauty

Van wellness salon naar een huidverbeteringsinstituut. Deze groei maakte The Center of Beauty afgelopen jaar door. Eigenaresse Carmen van Leijden begeleidt haar cliënten tijdens hun reis naar huidverbetering. ‘Het belangrijkste onderscheidende vermogen van mijn concept is het consequent overtreffen van de klantverwachting. Wat vandaag goed is, kan morgen beter!’ En met die instelling wint Carmen de felbegeerde Beauty Award!

Het winnen van de Beauty Award betekent voor Carmen dan ook dé kroon op haar ondernemerschap en vakmanschap en daarmee ook op haar instituut. ‘Het is een prachtige erkenning van wie we zijn en wat we willen zijn. We zijn er waanzinnig blij mee en zijn daarom een mooie VIP-event voor onze trouwe en loyale cliënten aan het voorbereiden!’ Ze geeft aan dat hun persoonlijke benadering en hun skincare coaching The Center of Beauty Institute uniek maakt. ‘Het stopt niet bij een behandeling in ons instituut. We zijn dé bevlogen huidprofessional. We zijn altijd op zoek naar verbetering en hierbij staat het belang van de klant voorop.’ Met haar deelname stapte ze uit haar comfortzone. Van nature is Carmen niet iemand die op de voorgrond treedt en ze vindt het ook spannend om zich kwetsbaar op te stellen. Deze stap betekende voor beautyprofessional Carmen dan ook een grote persoonlijke uitdaging. Ze ziet het als een mooi leerproces en vindt het daarnaast leuk en belangrijk om ambassadeur te zijn van de Beauty Award en hiermee collega’s te inspireren. ‘Als ambassadeur heb ik een filmpje opgenomen waarin ik uitleg wat de Beauty Award inhoudt en waarom je hieraan zeker een keer mee wil doen. Ik geloof in samenwerking; dan kunnen we meer bereiken! Hoe mooi is het als we met elkaar het ambassadeurschap naar een hoger level kunnen tillen. Vakgenoten nemen regelmatig contact met ons op om eens te sparren of met vragen over de Beauty Award. Daar sta ik altijd voor open!’ Ze geeft aan alle genomineerden geweldige vakvrouwen te vinden en voelde zich tijdens deze ‘fantastische reis’ vereerd om naast hen te staan. Ze heeft tijdens dit proces vooral geleerd om beter te focussen en sneller keuzes te maken, knopen door te hakken. Ze kan het iedere vakvrouw uit de schoonheidsbranche aanbevelen. ‘Zelfs als blijkt dat je niet genomineerd bent, is het op persoonlijk en zakelijk vlak al een waardevol leerproces. Daarnaast is het ontzettend leuk om met allemaal gedreven ondernemers dezelfde passie te delen.’ Carmen merkt dat haar deelname bij bestaande en nieuwe cliënten vertrouwen biedt en dit heeft de afgelopen periode voor nog meer groei gezorgd. Ze blijven zich dan ook continu verder ontwikkelen. Haar toekomstplannen zijn om haar team verder uit te breiden, omdat er zeker nog ruimte is voor groei als huidinstituut. ‘We hebben de ambitie om hét huidinstituut van Alphen aan den Rijn te zijn!’ Haar cliënten vinden de nominatie fantastisch! De reacties zijn volgens Carmen overweldigend en hartverwarmend. ‘Ze leven allemaal met ons mee.

Ik geloof in samenwerking; dan kunnen we meer bereiken!
Hoe mooi is het als we met elkaar het ambassadeurschap naar een
hoger level kunnen tillen

Wat betreft de ontwikkelingen binnen de beautybranche, ziet ze een verschuiving ontstaan van schoonheidsspecialist naar huidspecialist. ‘Steeds meer schoonheidsspecialisten specialiseren zich en richten zich op een specifieke doelgroep. Dit hebben we zelf ook bij The Center of Beauty ervaren, toen we de overstap maakten van een wellness salon naar een huidverbeteringsinstituut. Op die manier ben je in staat je te onderscheiden en dat zie ik als een absolute meerwaarde’, vertelt de gedreven Carmen. De prestigieuze prijs is een mooie eerste stap om haar dromen in de toekomst te verwezenlijken!

Dit zeiden de juryleden:
Verraste in het jurygesprek met haar heldere verhaal en ambities. Enthousiaste ondernemer die weet dat ze nog veel kan leren maar er ook niet voor schuwt om haar kennis te willen delen. Heeft nog veel plannen om te groeien.

Carmen heeft haar inzending voor de Beauty Award als heel leerzaam ervaren. Zoals ze zelf zegt heeft ze hierdoor meer focus gekregen waar ze naar toe wilt met haar bedrijf Center of Beauty. Ze wil zich graag op een goede manier voor ons vak inzetten en heeft hiermee een start gemaakt door een filmpje te maken om de Beauty Award te promoten.

Een enthousiaste ondernemer, die van ondernemen houdt, waarbij kwaliteit centraal staat. Maakt bewuste en kijkt naar de mogelijkheden om haar bedrijf verder te laten groeien en te ontwikkelen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid | 13 mei
Beauty Award winnares categorie Schoonheidssalon van het jaar, klein

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord