HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Gratis kennismaking met LYCON: onderscheid je als waxprofessional

Smooth & Co, de exclusieve distributeur van LYCON in de Benelux, nodigt beauty professionals uit voor een GRATIS kennismaking met LYCON in hun trainingscentrum op 25 september, 2 oktober of 9 oktober. Je krijgt in anderhalf uur tijd uitleg over LYCON waxsoorten, demonstraties van technieken en advies voor jouw salon.

“De vakbeurs voor beauty professionals is verschoven naar het voorjaar van 2021. Maar wij openen onze deuren en nodigen iedereen graag uit. Uiteraard gaat alles volgens de RIVM richtlijnen, dus ons trainingscentrum bezoeken kan uitsluitend op afspraak. De professionals kunnen kennismaken met alle waxsoorten voor elk lichaamsdeel en uiteraard zijn er demonstraties en krijgen ze uitleg van onder andere de spateltechnieken. Daarnaast krijgen ze advies en tips voor een snelle winstgevende boost aan de salon en over bijvoorbeeld efficiënt werken. Uiteraard kunnen ze LYCON ook zelf ervaren. Wie langskomt in ons Trainingscentrum krijgt 20% welkomstkorting op alle waxing kits. Dus meld je aan en maak kennis met LYCON. Alle LYCON producten zijn innovatief, trendy en vooral trendsettend. Hiermee kun je je als waxprofessional gegarandeerd onderscheiden: Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen!”

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS KENNISMAKING VIA DEZE LINK: https://www.smoothandco.nl/lycon-klantendagen


MEER WETEN OVER LYCON? LEES DAN VERDER!

  • Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm
  • Snel en vrijwel pijnloos waxen bij lage temperaturen
  • super zacht en mild voor de huid
  • Superieure unisex resultaten bij alle soorten haargroei
  • groot assortiment en uitgebreide nazorg producten
  • Snel, secuur en commercieel slim waxen

Efficiënt
LYCON werd als merk in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste die altijd bezig was met innovatie. “De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos. In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!”

100% haarvrij, al vanaf 1 mm
De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm. “Ongewenste haartjes bij onder andere de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.”

Breed assortiment
Het LYCON assortiment is heel erg breed en bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip Waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en geen irritaties veroorzaken en de LYCOJET Waxen die speciaal zijn ontwikkeld voor het verwijderen van de zachte donshaartjes. Maar er is ook de Manifco-lijn, speciaal voor de man en de barbier shops. En wat dacht je van de LycoTEC wax, een full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie. Speciaal voor de wenkbrauwen is er de EyeBrow LycoJet, een Hot wax die perfect is om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen en shapen. En dan zijn er nog de Hybrid Hot waxen, een unieke mix van de sterke traditionele Hot wax-formule en de extra flexibele LycoTec Film wax-formule. Het brede assortiment bevat daarnaast nog een uitgebreide lijn met LYCON pré- en post wax-producten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat garanderen!

Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen, snel en gemakkelijk inkopen via de app of webshop en als groothandel worden pakketjes elke werkdag verzonden. “Wie zich echt wil onderscheiden in het waxen, is bij ons aan het juiste adres.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
NIEUW! ‘De week van…’ Rosalie Kraus – Beauty Medics
Gratis kennismaking met LYCON: onderscheid je als waxprofessional