HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Fillift pakt verslapte huid direct aan

Fillift van Diego dalla Palma professional is volgens leverancier Esthé Care Cosmetiek echt een meerwaarde in de salon. Het is een anti-aging behandeling om de verslapte huid direct aan te pakken. “Je maakt er elke klant, wanneer dan ook, gelukkig mee.” Lees snel verder en zie twee fantastische resultaten van de Fillift en leer over de ingrediënten die zorgen voor deze resultaten. Laat je inspireren en overtuigen.

De Fillift anti-age behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten, waaronder Collalift™, voor stimulatie van collageen en om het aanwezige collageen in de huid te beschermen. Het bestrijdt een verslapte huid en andere tekenen van zwaartekracht en zorgt voor een herpositionering van volumes. De Dermaplex peptides stimuleren de aanmaak van collageen en verminderen de diepte van de rimpels. Het verhoogt de dichtheid van de huid en helpt rimpels zichtbaar te verminderen. Het stimuleert ook de aanmaak van structurele eiwitten in de verschillende huidlagen. De Ampliefied BTX hexapepetide -1 is gebaseerd op botulinetoxine. Het verzacht de expressierimpels en maakt de huid gladder. Een innovatief neuropeptide met een krachtig dermo-ontspannend effect. Uitermate effectief in het intensief bestrijden van de voortdurende micro-contracties van gezichts-nabootsende spieren, die expressielijnen veroorzaken. Zie hier twee geweldige voor en nafoto’s.

Ook thuis kan de klant na de behandeling aan de slag. Uiteraard met mooie producten, maar ook met een massageapparaat: de ko kobido, waarmee de klant thuis een specifieke massage kan doen om nog beter resultaat te bereiken en te behouden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Esthé Care Cosmetiek. Meer informatie: www.esthe-care.nl/nieuws

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Back to Beauty: de wereld van de schoonheid móet je live meemaken
Fillift pakt verslapte huid direct aan