HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Huidverbetering met zichtbaar resultaat al na één behandeling

Het peelingseizoen gaat bijna van start! Vanaf oktober kunnen we in de salon weer aan de slag fruitzuren, microdermabrasie en microneedling. Hoe fijn dat dat bij bdr kan in een compleet en uniek concept. En alhoewel er al resultaat zichtbaar is na de eerste behandeling, behalen ze de beste resultaten in kuurverband. Anouk de Jongh, al ruim 19 jaar werkzaam bij Cosinta als vertegenwoordigster van o.a. bdr, vertelt ons er meer over. We stellen haar 5 vragen over het concept. Is dit het concept dat jij in jouw salon nog mist? Vraag dan snel een gratis proefbehandeling aan, zodat jij in oktober meteen met het merk aan de slag kan!

Wat maakt bdr zo bijzonder om mee te werken in de salon?

“Bdr is een uniek concept waarbij gebruik kan worden van 3 behandelingen in 1. Er wordt gebruikt gemaakt van: fruitzuren, microdermabrasie en microneedling. Op sommige apparaten kan je zelfs óók PMU uitvoeren! Bdr is geen huidverzorging, maar huidverbetering met zichtbaar resultaat zonder injecties. Daarbij komt dat bdr in een formule zit; ‘de Time Capsule formule’. Hierdoor worden de specialisten extra ondersteund. Ze krijgen een jaar lang een gratis website, we helpen met het ontwerpen van flyers of andere advertentie uitingen, ze krijgen trainingen, waaronder onze halfjaarlijkse Update dagen, toegang tot een besloten Facebookgroep met andere bdr specialisten, ze worden ondersteund door een vertegenwoordiger, digitale ondernemersmodules voor groei van de salon en ga zo maar door.”

Waarom zijn jullie zo’n fan van kuurbehandelingen?

“Met kuren behaal je de mooiste huidresultaten. Met microdermabrasie krijgt de huid een intensieve peeling, waardoor de huid gladder, zachter en frisser wordt. De huid kan hierdoor optimaal gebruikmaken van hoogwaardige producten met veel werkstoffen. De huid is nu klaar voor microneedling. Met microneedling stimuleer je de collageen- en elastine productie van de huid. De huid wordt vernieuwd, waardoor de werkstoffen ook beter en dieper worden opgenomen. Na 1 behandeling zie je al resultaat. Maar om de huid een nog beter en langdurig resultaat te bieden, adviseren wij altijd een kuur van 4 tot 6 behandelingen die om de 10 dagen uitgevoerd worden. Om het resultaat na de kuur vast te houden is 1 behandeling per 4-5 weken voldoende. Voor een nog beter resultaat adviseren wij om tijdens en na de kuur ook de producten van bdr te gebruiken. Er is een belangrijk voordeel van kuurbehandelingen ten opzichte van losse behandelingen. Het doel van een behandeling is de huid aanzetten om optimaal te functioneren. Door middel van kuren, krijgt je huid namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. En alleen tijdens kuren kan je een opbouw van fruitzuren doen om tot het beste resultaat te komen. Met losse behandelingen kan je nooit omhoog in de fruitzuren en zal het resultaat dus minder worden.”

Kunnen de behandelingen het hele jaar door gegeven worden?

“Kuurbehandelingen kunnen niet het hele jaar door gegeven worden. Tijdens de zomermaanden raden wij het af in verband met de sterkte van de zon. Dan is het vaak niet haalbaar om uit de zon te blijven en aangezien dan je pigmentcellen meer getriggerd worden, worden alle behandelingen in de diepte van de huid afgeraden. De beste periode is van oktober tot mei.”

Voor wie geschikt en wat zijn de resultaten?

“Bdr wordt toegepast op iedere huid, elke huidconditie en ieder huidprobleem. Voorbeelden zijn: bij gebrek aan spankracht, rimpels en fijne lijntjes, pigment, om littekens te reduceren, grove poriën en acne. Direct na een eerste behandeling zie je al resultaat. Dus na een kuur en tussentijds onderhoud is dat nog vele malen beter. Ik heb veel contact met onze bdr specialisten en ik word elke keer weer helemaal enthousiast als ze mij hun voor en na foto’s delen van klanten. Ook de mooie verhalen van klanten die eindelijk resultaat zien na jaren van huidproblemen. Hieronder deel ik graag een aantal mooie resultaten.

Deze resultaten zijn behaald door Anne-Lotte Kerremans van Salon Beauty & More en De Online Schoonheidsspecialist.

6x age control treatment
6x clear and fresh treatment 

Hoe ziet een kuur er precies uit?

“Allereerst is het belangrijk dat er een goede intake wordt gedaan. Daarbij moet de specialist een aantal vragen doorlopen met de klant. Er wordt goed gekeken naar de huidconditie en besproken wat de wensen zijn. Daarbij wordt een eerlijk advies gegeven met een resultaat dat haalbaar is. Advies is om vóór de eerste kuurbehandeling ook al thuis te starten met de producten van bdr. Tijdens de kuur bouwen we de fruitzuren op van een low naar een high level. Dat betekent dat we starten met een fruitzuur met een pH-waarde van 3,5 en dan opbouwen naar een pH-waarde van 1. Bdr heeft verschillende fruitzuren, melkzuur en glycolzuur. Daarbij heeft bdr onlangs ook nieuwe fruitzuren toegevoegd aan het assortiment. Speciaal voor een acne huid met amandelzuur en barnsteenzuur en speciaal voor de zeer gevoelige huid zoals couperose en rosacea met 10% polyhydroxyzuur. Aan het eind van elke behandeling wordt de huid goed beschermt met onze Re-flect. Dit is een Moisturizing Sun protecting fluid met een heerlijk dunne minerale zonbescherming. Dit product heeft 2 SPF factoren, een minerale en een chemische. De minerale SPF is 20 en de chemische is SPF 30.

Na elke behandeling worden er voor- en na foto’s gemaakt om de resultaten per behandeling te zien. Zo ziet de klant ook de resultaten van de huid na elke behandeling.”

Zie jij kansen om met dit merk te werken in jouw salon? Vraag nu een GRATIS proefbehandeling aan! https://www.bdr-specialist.nl/time-capsule-formule

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Tineke
  22 oktober, 2022

  Klinkt goed maar waarschijnlijk zeer kostbaar
  Waarom staan er geen prijzen bij ?
  Wat kost de kuur en de producten die je waarschijnlijk altijd moet gebruiken voor het redultaat

  • Moniek Robbe
   23 oktober, 2022

   Beautypro.nl is een site voor professionele schoonheidsspecialisten. Als u wilt weten wie deze behandeling uitvoeren dan zoekt u op merk bdr en daar naar de schoonheidsspecialisten die dit aanbieden. Daar vindt u prijzen en dergelijke.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
ANBOS leden opgelet! Een leven lang De Beauty Professional & Beauty-Pro.nl voor maar 54 euro per jaar!*
Huidverbetering met zichtbaar resultaat al na één behandeling